forside
torsdag den 7. februar 2008


INTET er for plat til Lauritz.com


Lauritz.com årgang 1869

Se godt på dette foto ! (Tekst.: Auktionshus siden 1869)


Fupauktionen Lauritz.com har siden deres start i 2000 blevet stemplet som utroværdig og plat, og ikke uden grund - Ejeren af Lauritz.com Bengt Sundstrøm har dog i de sidste par år ihærdigt forsøgt at få Lauritz.com til fremstå som en seriøs platform for salg med brugte ting og sager. Til at fremstå troværdig købte Lauritz.com auktionshuset Museumsbygningen på Østerbro i København - straks efter overtagelsen forsvandt/skred mange af de ansatte i det tidligere så vellidte auktionshus. Bengt Sundstrøms håb om at købe sig til respekt, er indtil videre ikke lykkes, måske fordi de mennesker han konstant omgiver sig med i virkeligheden er lige så platte som ham selv, se bare hvordan afdelingen i Ålborg i årevis har bedraget besøgende til showrommet.
Lauritz.com årgang 1869
På vej hen til bygningen får den besøgende på Hjulmagervej i Ålborg den helt klare opfattelse at her ligger en gammel og seriøs forretning grundlagt i 1869, facaden prydes nemlig overalt med blå reklameskilte med teksten.: "Auktionshus siden 1869"
Det er så typisk for virksomheden Lauritz.com og dets medarbejdere at der plattes hvor der plattes kan. Men først lidt historie.:
Bengt Sundstrøm købte i 1998 auktionshuset Lauritz Christensen Auktioner. Lauritz Christensen Auktioner blev etableret i 1885 og selvom auktionshuset havde eksisteret i over 100 år evnede Bengt Sundstrøm ikke at drive en F2F (face to face) forretning, derfor omdannede han i 2000 det stolte auktionshus fra 1885 til en simpel internetforretning hvor han kunne gemme sit fjæs bag en computerskærm.
Lauritz.com årgang 1869
Det oprindelige firma Lauritz Christensen Auktioner blev grundlagt i 1885, solgt i 1998 og omdannet i år 2000 til et firma der intet har med auktioner at gøre.; nemlig Lauritz.com, alligevel skriver Lauritz.coms afdeling i Ålborg "Auktionshus siden 1869" - Fakta er imidlertid at i 1869 eksisterede Lauritz Christensen Auktioner auktioner overhovedet ikke.
De falske skilte på facaden i Ålborg beviser hvor plat firmaet Lauritz.com i virkeligheden er, og i den grad hvor dumme simple tyveknægte er... ...skiltene som pryder facaden i Ålborg stammer nemlig fra Danmarks ældste auktionshus: Nellemann og Thomsen som blev grundlagt i 1869....
...hvor dum kan man være ?


Foto.: www.webdane.net
kilde.: offentlig


Webdane redaktøren