forside

15. marts. 2004 - Internettet en formidler hvor sandheden er ilde hørt. !

4 repræsentanter for fidusauktionerne....gæt 4 plattenslagere og vind en flaske vin (købt i en vinhandel ikke på en fidusauktion - Send svaret til webdane@ofir.dk)
I fire måneder har Webdane.dk haft luppen på de to værste internetauktionsfirmaer i Danmark. Webdane.dk har pga afsløringerne og offentligørelserne af disse fidusauktioner lovovertrædende virksomhed, måtte sidde skoleret i fogdedretten to gange i løbet af de sidste fire måneder, udelukkende fordi fidusauktionen Lauritz.com forsøger at skjule fup og fiduser for offentligheden ved at få et fogedforbud mod netavisen Webdane.dk. Lauritz.com havde dog gjort regning uden vært ved at hyre en nikkedukkeadvokat der ikke formåede andet end at efterlade sig det indtryk at være: uforberedt !
Lauritz.com er efter redaktionens vurdering det værste firma dernæst kommer Gauguin.dk. Begge er såkaldte fidusauktioner, som viser deres sande fjæs hver dag ved ikke at overholde gældende lovgivning om fjernsalg. Lovgivningen er ellers meget klar: 14 dages returret ....uden begrundelse, og hvis firmaet ikke har oplyst om de 14 dages returret (hvad ingen af firmaerne gør d.d) så har køberen 90 dages fuld returret.
Webdane har flere gange bevist at begge firmaerne er utroværdige, fulde af løgn og bevist fupbeskriver de varer som de udbyder til salg på internettet.
Webdane.dk har udover fjernsalgsloven også kigget på hvilken andre typer forbrydelser der udbydes hos disse to fidusauktioner, og igen er det Lauritz.com der bringer sig selv i front, sidst ved bevist at sælge effekter fra total fredede dyrearter (sagerne behandles i øjeblikket af myndighederne) ydermere er det til Webdane.dk oplyst (fra meget pålidelig kilde) at ædelmetalkontrollen i øjeblikket efterforsker Lauritz.com. Ædelmetalkontrollen undersøger firmaer når der er begrundet mistanke om fusk. Lauritz.com har i en lang periode solgt en hel del spritnye udenlanske guldsmykker - spørgsmålet er her; er der for lidt guld i smykkerne der sælges hos Lauritz.com. ? - Webdane.dk er informeret om at flere personer der har købt spritnye guldsmykker hos Lauritz.com, ikke har fået den vare de har krav på/betalt for.
Fidusauktionerne siger haps haps.
- Hvis du har købt et at disse spritnye guldsmykker hos Lauritz.com så henvend dig straks til dem og forlang pengene tilbage. Webdane.dk kan fortælle dig at ingen guld eller sølvsmed, redaktionen har snakket med vil tage disse udenlanske guldsmykker i bytte, endsige købe dem...der er så meget tvivl om guldholdigheden, stemplingen og ædelstenenes værdi, at alle redaktionen har haft kontakt med har betakket sig ved tilbud om køb af disse Lauritz.com smykker....så det kan altså blive en rigtig dårlig forretning/investering at købe disse spritnye guldsmykker hos Lauritz.com. (...her fupbeskriver Lauritz.com selvfølgelig også ved aldrig at oplyse om, at det er spritnye udenlanske guldsmykker de sælger...hvis de gjorde det...ville kunden jo bare købe disse spritnye smykker på det lokale kræmmermarked og spare i tusindvis af kroner...Nej Lauritz.com vil have, og bilder folk ind de handler på auktion og lige har købt et antikt arveguldsmykke fra en fin gammel dames smykkesamling...sandheden er jo bare, at hovedparten af smykkerne hos Lauritz.com er spritnye udenlanske guldsmykker og Lauritz.com ikke er en auktion men en marskandiserforretning der overvejende handler med spritnye guldsmykker.
Webdane.dk kan også oplyse at toldvæsnet har luppen på Lauritz.com pga mistanke om momssvindel - sagen om momssvindlen til måske millioner af kroner, vil blive beskrevet ved en senere lejlighed.

webdane redaktøren