forside
Torsdag den 17. januar 2008


Tysk internetauktion ekspanderer voldsomt i Danmark.


Banghaus

*
Den danskejede tyske internetauktionsportal www.banghaus.com har i annoncetilægget Kunst & Antik Avisen nr. 4 - Midtjylland, annoncerede ankomsten af tre nye showrooms i Danmark... - nu vil den nysgerrige måske spørge, "hvor ? hvad..det har vi ikke hørt om, fortæl fortæl !"
Så her lidt historie.:
Banghaus.com blev startet for ca. 5 år siden. I spidsen for projeketet stod danskeren Michael Bang, der iøvrigt engang var rigtig gode venner med Bengt Sundstrøm (Lauritz.com). Ved hjælp af hårdt arbejde og god støtte fra antikbranchen har Michael Bang nu i alt 13 showrooms i Nordeuropa.: syv i Tyskland, fem i Danmark, samt et enkelt i Sverige.
De tre nye showrooms i Danmark ligger alle i Jylland.:
Pakhusvej 17, 8240 Knebel tlf. 60 84 16 49
Sct. Clemens Torv (Åboulevarden) 8000 Århus C tlf. 32 11 47 11
Jebjergvej 22, 8870 Langå tlf. 22 62 25 86

Fælles for de nye showrooms er ejerne.: de er alle solide folk fra antikbranchen som i det daglige og i årevis har drevet deres forretninger efter reglerne om brugtmoms.
Banghaus.com vil, uvist af hvilken grund kalde afdelingerne i Danmark for Nordnet-Auction.dk - derfor ringede vi til firmaets danske forbindelse som bor i Århus, han hedder Niels Jørgen Andreasen. Niels Jørgen Andreasen forklarede at Banghaus.com`s visioner i Danmark er at opbygge en nordlig netplatform hvor vederhæftige og arbejdsomme antikhandlere kan udstille og sælge deres varer, akkurat som på andre intenetauktioner i landet.
Det skal bemærkes at Banghaus.com endnu ikke har været skæmmet af lukninger noget sted i firmaets levetid. I samme periode har firmaerne Lauritz.com og Gauguin.dk tvangslukkede 17 showrooms pga. folk uden evner og en useriøs tilgang til ideen om salg over internettet.
*
Niels Jørgen Andreassen Ebay.com
Har du lyst til merslag og har du en bundsolid antikforretning ?
Banghaus.com`s kontakt i Danmark.: Niels Jørgen Andreasen kan kontaktes på tlf. 20493981Foto.: www.pegasus-finearts.dk samt freakpics
Kilde.: Kunst & Antik Avisen m.fl.

Allan Nobel, Indonesien
Foto.: Gauguin