forside
Onsdag den 21. februar 2008


Cirkusklovnen Troels Olivero og hans cirkus.xx

Ude på Henningens Alle i Gentofte kommune sidder den klamme og ensomme klovn Olivero og leger auktionshus med sig selv. Den eneste tilskuer til Oliveros auktionsillusionsnummer er taberadvokaten Carl-Erik Nielsen som iflg kraftige rygter også er hans kæreste.
Dagens aftenforestilling er iflg cirkusprogrammet; salg af farvestrålende og ekstrem sjældne bling bling sten, som cirkusklovnen Olivero i sin forestilling kalder ædelsten.

Herunder referencer fra tidligere cirkusforestillinger i cirkus Gauguin
xxxx
xxSe forestillingen igen og igenxx

Hver aften året rundt optræder den sture sture cirkusklovn Olivero med det samme tavlige nummer: indsætter billige bling bling smykker til salg i sin manege for straks herefter at købe dem hjem til sig selv. ha ha, Ja, verdensklasse cirkusnummer ! .
Ringen herover har cirkusklovnen Olivero iflg eget cirkusprogram solgt ikke mindre end fire gange, nu har cirkusklovnen Olivero igen taget den med i cirkus Gauguins aftenforestilling.
Man kan jo ikke lade være at spørge sig selv om cirkusklovnen Olivero er nomalt begavet når han hele tiden køber sine egne varer.
Nyhedavisen webdane har i dag kun valgt at omtale et cirkusnummer.
Indholdet i de andre forestillinger cirkus Gauguin kan diske op med, er altid det samme igen og igen ; de samme tavelige smykker og billige ure som først sættes til salg og så købes af den store cirkusklovn Olivero.

Husk gratis cirkusforestilling hver eneste dag og aften på Gauguin.dk...
...se hvor sjov cirkusklovnen Olivero kan være med sine bydenumre !

Lauritz.com showroom i Esbjerg
Cirkusklovnen Olivero iklædt falske bling bling stene og rød næse
Webdane redaktøren : D. K E K A S
Foto.: gauguin.dk - webdane


Email til nyhedsavisen Webdane - klik her