forside
Mandag den 27. marts 2007Bruun Rasmussen ansat indrømmer lovovertrædelse

x

Bruun Rasmussen kan ikke finde den rette vinkel

En Bruun Rasmussen ansat har henvendt sig til nyhedavisen webdane.dk for at gøre opmærkesom på at det er aldelse ukorrekt at skrive.: at den besøgende på Bruun Rasmussens hjemmeside skal af med betalingskortoplysninger for at benyttet funktionen "tip en ven". Samtidig skriver den ansatte at det er kun ifm bydning den besøgende skal af med oplysningerne (for at byde skal man oprettes som kunde og for at blive kunde skal man af med betalingskortoplysninger) .
Faktum er.: for at bruge "tip en ven" skal man være kunde og for at blive kunde skal man af med betalingskortoplysninger (gentagelse "fremme" forståelsen).
Ovenstående fortæller en hel del om den ansatte hos Bruun Rasmussen: snakker uden først at undersøge hvad sagen drejer sig om.: et kendetegn hos flere ansatte hos Bruun Rasmussen. bl.a arvtageren Frederik Bruun Rasmussen er et strålende bevis på at auktionsbranchens ry som pisseutroværdig er rigtigt.
Den danske lovgivning er helt klar, man må ikke afkræve betaling eller betalingskortsoplysninger før der er aftalt en aftale om køb. - det er ikke en købsaftale at afgive bud på fupauktionen Bruun Rasmussen online.
Lauritz.com overholder heller ikke loven om betalingsmidler, men det er en anden historie.
Datatilsynet har bedt om / vil gerne have Bruun Rasmussen kunstauktioner til at forklare hvorfor de afkræver oplysningerne, hvad formålet er, hvorlænge de opbevares samt opbevaring af disse.


--0--


.


Foto.: Ukendt samt webdane.dk
Gif.: Bruun Rasmussen
Ansvarhavende redaktør: Allan Nobel, Indonisien