forside
Lørdag den 24. marts 2007Fra simpel brevordner til udspekuleret Dupont & Dupont forbryder.
x

It-chefen og medejer af auktionshuset Bruun Rasmussen Kunstauktioner Jacob Dupont blev sidst set, da han tog bybussen hjem til hans familie, knugende i sin hånd havde han en konvolut hvori et brev han ikke kan forstå indholdet af. Jacob Dupont kan ikke forstå at Datatilsynet beder ham redegører for og med hvilket formål han som it-ansvarlig kræver at samtlige besøgende som benytter featuren "tip en ven" på Bruun Rasmussen`s hjemmeside skal afgive sine betalingskorts oplysninger samt de tre "hemmelige" tal.
Hvad skvattet, der tydeligvis lider under et lavt selvværd, skal bruge oplysningerne til, ved han sikkert ikke engang selv. Der er ingen tvivl om at den tidligere brevordner Jacob Dupont selv har udregnet denne snedige og utrolig kompliceret ligegyldige og ulovlige opfindelse. Nu er spørgsmålet om hans dupontfamilie kan forklarer ham, at hans snedige og overordentlig raffineret og ligegyldige opfindelse er en grov overtrædelse af loven. Det jo ikke ligefrem er en studenterhue der har klemt på hans hoved, viser klaphatmærkerne i hans ansigt.
x
Hvorfra Jacob Dupont har lært sig kendskab til it vides ikke, måske har begynderudgaven af "pacman" inspirerede ham. Det siges at personer der ikke kan slippe "pacman" er arketypen på personer der hele livet bliver udnyttet og moppet, først i vuggestuen, når plejemoderen ikke gad skifte deres gulbrune og gulvåde bleer, også senere i folkeskolen for deres overdrevne lidenskab til "pacman"
x
- det ender gerne med storhedsvandvid som senere viser sig som store mindreværdkomplekser.: eks kan de som Dupongen Jacob finde på at afkræve folks betalingskorts oplysninger samt tilhørende koder... ...fuldstændig uden grund, og samtidig en grov overtrædelse af loven.
Svaret på hvordan Dupongen overfor Datatilsynet vil bortforklare sin sygelige trang til at afkræve oplysninger som ikke vedkommer ham overhovedet - kan måske fås af Bruun Rasmussens snakkesalige PR mand Sebastian Lerche. Sebastian Lerche kan kædes sammen med andre dybt besynderlige begivenheder hos Bruun Rasmussen som bl.a. guldsmykker som alligevel ikke var udført i guld.
It-chefen Jacob Dupont er det klokkeklare bevis på at halvkriminelle og plattenslagere forlængst har indset fidusen i at eje en internetauktion.: ingen kontrol med nogen eller noget - Har Bruun Rasmussens tidligere ejerkreds tænkt på hvorfor netop afdelingen i Vejle gang på gang bliver udsat for profesionelle indbrudtyverier som tyder på et insider jobs ??? - kan det undre at en tidligere simpel brevordner nu er medejer af Bruun Rasmussen. ? - næppe ! - kan det undre nogen at vrøvlehovedet Sebastian Lerche har kontaktet webdane.dk (undertegnede) og truede med sagsanlæg ? - næppe !x x x
--0--


.


Foto.: Ukendt samt webdane.dk
Gif.: Bruun Rasmussen
Ansvarhavende redaktør: Allan Nobel, Indonisien