forside

15. oktober. 2004 - Illusion og selvsponsering !

I de sidste 14 dage har journalist Morten Zahle fra Jyllandsposten undersøgt, dokumenteret og beskrevet i Jyllandsposten hvilke fup og fidusnumre firmaerne Lauritz.com og Gauguin.dk bedriver for at platte folk til at tro de handler på auktion...Et yndet tricks som begge firmaer hele tiden bruger er at vurderer "værdiløse" ting og sager til priser der ligger langt langt over hvad tilsvarende ting koster på nettet. eks. vurderer Gauguin.dk iflg. Jyllandsposten spritnye armbåndsure til 10 gange markedsprisen...her bryder Gauguin.dk helt klart loven, der handler om bevist vildledning ....altså at Gauguin.dk handler i ond tro. Lauritz.com platter ligeledes folk ved at vurderer ganske alm. ting som en kongelig porcelæns vase til at være kr. 1200.- værd...slutprisen ligger da som regel også kun på kr. 250-300.-, og da fidusauktionen som minimum kræver kr 250.- for sælge en vare + gebyr kr. 100.- for fremsendelse af en evt check....så kan enhver jo ses, at mormors kongelig vase i virkeligheden bliver foræret kvit og frit til fidusauktionen Lauritz.com.
Nu er Lauritz.com jo ikke en velgørende organisation.,,der giver de ting videre som de nu har "fået" foræret, og dog ! i Klampenborg sponsere Lauritz.com nogle krikker, en af dem hedder Lauritz.com, som tilfældigvis ejes af fupmageren Bengt Sundstrøm som er medejer af Lauritz.com....og det må da være rart at vide at de penge han fupper fra folk pga høje urealistiske vurderinger bla. bliver brugt på at holde liv i et par krikker, der iøvrigt rides af Patricia Frisenberg Sundstrøm som nogen siger at Bengt Sundström er far til, og hvis det passer så er der her tale om en opsigtsvækkende nyhed.
Ovenstående viser med alt tydelighed at Lauritz.com og Gauguin.dks forretningmetoder bør prøves i en retssag... Webdane.dk`s ansvarlige redaktør vil efterfølgende med glæde skrive SVINDLER foran alle de navne der bliver dømt....

One day we all gonna died, one way or anotherwebdane redaktøren