forside
Nyhedsavisen Webdane fredag den 20. marts 2009


Søger Troels Olivero fra Gauguin.dk nye græsgange ?


AFSLØRING !!
Det selskab der idag driver www.gauguin.dk hedder GAUGUIN TRADING ApS,
under firmaet GAUGUIN TRADING ApS har Troels Olivero oprettet fem andre firmaer.:

1.) DANISH GEMOLOGICAL APPRAISAL LABORATORY APS.

. DANISH GEMOLOGICAL APPRAISAL LABORATORY APS har en ansat, nemlig Troels Olivero selv. Det eneste han laver i firmaet er at fremstille falske smykkecertifikater til de smykker han sælger gennem www.gauguin.dk og hans nye firma www.kapukacopenhagen.com.

2.) GAUGUIN AUKTIONER APS
spiller en væsenlig rolle i Troels Oliveros svindelcirkus, gennem GAUGUIN AUKTIONER APS fungerer hjemmesiden Gauguin.dk som stedet hvor Troels Olivero tilbyder falske smykkestenscertifikater i forbindelse med salg af værdiløse og syntiske smykker som altid udbydes til 20% af en urealistisk høj vurdering.

3.) GAUGUIN.DK APS
er uden betydning og oprettet for at have et sikkerhedsventil, hvis noget går galt i GAUGUIN AUKTIONER APS

4.) KAPUKA COPENHAGEN APS
er Troels Olivero seneste påfund på at svindle folk. Kapuka Copenhagen aps driver hjemmesiden www.kapukacopenhagen.com som udbyder værdiløse smykker til 20 % af prisen, samme fremgangs måde som på www.gauguin.dk - På kapukacopenhagen.com tilbydes også falske smykkecertifikater fra firmaet Danish Gemological Appraisal Laboratory aps. Igen hjemmelavede smykkecertifikater fra Troels Olivero egen hånd (læs.: printer).

5.) REGNSKABSDOKTOREN.DK APS
Ja, hold fast ! Troels Oliveros aller seneste forsøg på at virke troværdig. Troels Olivero har simpelhen oprettet et firma på en hjemmeside der tilbyder hjælp til kreativ bogføring og hvordan man fifler med momsregler. Hvordan Troels Olivero kan tilbyde andre regnskabshjælp når han ikke selv magter sit eget vides ikke.

Advarsel
Regnskabsdoktoren.dk er en rent svindelforetagende, drevet af den dømte svindler Troels Olivero Henningsens Alle 33 2900 HellerupNetavisen Webdane har gennem tiderne skrevet en del om ejeren af fupauktionen Gauguin.dk mørkeste sider.: bl.a. grov svindel, import og salg af falske Rolexure samt en mistanke om at være på vej udi noget sexsnusk i Myanmar (Burma).
Ejeren af Gauguin.dk Troels Olivero har i forsøget på at skjule sine kriminelle gerninger hyret den mindre begravede taberadvokat Carl-Erik Nielsen fra konkurboet på Enrum Slot. Troels Olivero tror man bare kan hyre en Hellerupadvokat til at "udrydde" Netavisen Webdane og andre der har skrevet om hans svindel med smykker og certifikater. Det eneste Troels Olivero indtil dato har opnået med sine sagsanlæg, er en regning på ikke under en halvmillion kroner til sin advokat og til folk han har svindlet. Pga en fodfejl lykkes det dog Olivero at hive sølle 30.000 kr ud af en sag mod kunstportalen www.kunstnyt.dk.
FacebookFacebookFacebook
Troels Olivero er gennem tiderne blevet dømt adskellige gange til at betale relative store beløb til sagsomkostninger og til folk han har snydt og bedraget, - på det seneste er han blevet pålagt at betale en del tidligere kunder deres penge tilbage. Istedet for at betale kunderne deres penge tilbage, tømmer Troels Olivero straks sit dømte selskab for værdier så det går konkurs. Det er ikke første gang han gør det, sidste gang hed selskabet 2 v invest, denne gang hedder det Administrationsselskabet af 3. marts 2001 ApS. Administrationsselskabet af 3. marts 2001 ApS er kendt hos forbrugerstyrelsen med ikke mindre end 13 sager, hvor Troels Olivero har snydt sine kunder.

Facebook
Ven med webdane ? Klik på foto. *


webdane logo.jpg
Webdane logo


Uden ansvar
Webdane redaktøren : D. K E K A S
Indoniesen
Foto.: Facebook.com m.fl.


Email til nyhedsavisen Webdane - klik her

PeakCounter.dkPeakCounter.dk