forside
Nyhedsavisen Webdane lørdag den 21. marts 2009


Advarsel mod fupvurderings-certifikater på nettet


ADVARSEL !!
Et dansk firma ved navn >>Danish Gemological Appraisal Laboratory<< spreder i øjeblikket en masse fupvurderings smykkecertifikater ud på markedet sammen med smykker, der af eksperter anses som næsten værdiløse.
Forbrugerstyrelsen har flere gange advaret mod firmaet bag >>Danish Gemological Appraisal Laboratory<<, nemlig Administrationsselskabet af 3. marts 2001 ApS som idag er gået konkurs.Danish Gemological Appraisal Laboratory forsætter dog som hidtil med den samme ejer, men under et andet firmanavn, nemlig Gauguin Trading aps, som ejes 100 % af svindleren Troels Olivero som af myndighederne er kendt ansigt både i kriminalregistret og skattekontoret.
Herunder et fupvurderings-certificat

Falsk smykkecertifikat
Rygte !!
Rygtet siger at Danish Gemological Appraisal Laboratory og Lauritz.com`s afdeling i Odense har indgået en aftale om levering af fupvurderings smykkecertifikater til huset. Aftalen er en såkaldt a la carte aftale, hvor Leif Tingkjær fra Lauritz.com på sin PC bare skal udfylde en smykkevurderingsskabelon efter bedste evne og derefter afslutte med et tryk på "udskriv" og vupsi så har kunden et præunderskrevet smykkecertifikat hvor værdien er 40 gange mere end den reelle handelsværdien.


. *


webdane logo.jpg
Webdane logo


Uden ansvar
Webdane redaktøren : D. K E K A S
Indoniesen
Foto.: Danish Gemological Appraisal Laboratory D GAL m.fl.


Email til nyhedsavisen Webdane - klik her

PeakCounter.dkPeakCounter.dk