forside
Nyhedsavisen Webdane Fredag den 5. sep. 2008


Gauguin.dk misbruger guldsmeds navn til plat og svindelMilas ansatte
Disse guldsmede er godt trætte af at blive sat i hartkorn med Gauguin.dk

Indehaveren af guldsmedeforretningen Milas, Kompagnistræde, Kbh og Fiskergade, Århus; Minna Lund Andersen er godt træt af Troels Olivers misbrug af hendes navn til plat og svindel på Gauguin.dk.
I øjeblikket forsøger plattenslageren og svindleren Troels Olivero at bilde evt kunder på Gauguin.dk ind, at nedenstående diamnatsmykke koster 1.200.000.- kr (EnmillionToHundredeTusindKroner) at genfremstille. Guldsmed Minna Lund Andersen har kun hovedrysten tilovers for Troels Olivero måde at sælge hendes smykker på. Guldsmed Minna Lund Andersen som selv har fremstillet smykket siger til Nyhedsavisen Webdane.dk at smykket består af LowCost Diamonds fra Indien og der blev fremstillet i alt 12 styk til en smykkemesse i Munchen i 1998 - til en engropris på kr. 35.000.- stykket - derfor er hun overrasket over Troels Olivero påstår det smykke han sælger er "unikt" og koster over en million at fremstille.
Diamantvedhæng

Troels Olivero tilbyder dig at lave et (svindel)-forsikringsbevis på at ovenstående smykke koster over en million kroner at genfremstille.
Gauguin.dk vil sælge smykket til dig for bare kr. 129.000.- og med i den pris får du et "forsikringsbevis/kvittering" på det koster over en millionkroner.
Milas.dk som har lavet smykket fik i sin tid ca. kr 35.000.- for det.


Opfordring og medvirken til svindel ? bedøm selv.

screen dump gauguin.dk


*


AFSLØRING !!!
I NÆSTE UGE BESKRIVER NYHEDSAVISEN WEBDANE EN NY PLATTENSLAGER I DEN DANSKE AUKTIONSBRANCHEN
HAN HEDDER JØRGEN PETER SAMS OG DRIVER ÅLBORG AUKTIONSHUS, GØRTLERVEJ I ÅLBORG

ADVARSEL ! HAN ER KRIMI !!


Uden ansvar
Webdane redaktøren : D. K E K A S
Indoniesen
Foto.: Milas.dk - Gauguin.dk


Email til nyhedsavisen Webdane - klik her