forside
Nyhedsavisen Webdane lørdag den 28. marts 2009


Gauguin.dk er iflg forbrugerstyrelsen et af de tre værste firmaer i Danmark


Det er ikke kun netavisen der synes at ejeren af svinestien Gauguin.dk er et svin. Forbrugerstyrelsen skriver i dagens udgave af Ekstra Bladet at Troels Oliveros firma Administrationsselskabet af 3. marts 2001aps, som i dag hedder Gauguin Trading Aps og som engang hed Gauguin Auktioner er det tredie værste firma i Danmark.
Hvorfor Lauritz.com ikke er på listen kan skyldes, at Lauritz.com er smarte og selvom Lauritz.com ikke er meget for det, så efterlever de reglen om 14 dages fortrydelsret til kunderne....hvis de altså presses hårdt.
I dag holder svinet Troels Olivero til på adressen Henningsens Alle 33 i Hellerup, men har iflg politiet folkeregisteradresse på Trepilevej 2930 Klampenborg, iøvrigt nabo til folketingsmeddlem og tidligere minister Mogens Lykketoft som bor Trepilevej 1 2930 Klampenborg. Om Mogens Lykketoft kender til sin nabos svinerier vides ikke.
Netavisen Webdane har varskoet Troels Olivero et besøg på adressen Trepilevej 3....vi vil gerne spørge vedkommende som bor på adressen hvorfor Troels Olivero har sin proformaadresse der.Herunder.: sladder fundet på internettet
Troels Olivero på facebook
Bemærk Oliveros favoritven, ude til venstre....kunne det ikke ligne advokat Carl-Erik Nielsen i bar overkrop ?
Klik her !! for at se Advokat Carl-Erik Nielsen med tøj på....og bedøm selv
. *


webdane logo.jpg
Webdane logo


Uden ansvar
Webdane redaktøren : D. K E K A S
Indoniesen
Foto.: www.cvr.dk


Email til nyhedsavisen Webdane - klik her

PeakCounter.dkPeakCounter.dk