forside
Netavisen Webdane torsdag den 9. april 2009


Radioaktive smykker på Gauguin.dk


Guldsmedebranchen, Force instituttet og Sundhedstyrelsen står magtesløse overfor den certificeret plattenslager Troels Oliveros salg af bestrålede smykkesten. På trods af talrige henstillinger fortsætter Troels Olivero via sine to hjemmesider Gauguin.dk og Kapukacopenhagen.com at sælge de stærkt sundhedskadelige smykkesten. Det er en kendt sag at skruppelløse forretningsmænd efterspørger de radioaktivbestålede smykkesten pga de intense farver bestrålingen giver stenene. Bl.a Burma er berømt for et bredt udvalg af bestrålede og varmebehandlede smykkesten. Flere lande i EU har en decideret lovgivning omkring bestrålede smykkesten. I Tyskland er det kun lovligt at sælge lavt bestrålet smykkesten ( under 200 Becquerel ) samt at sælgeren skal oplyse at smykket afgiver radioaktiv stråling. Det er i Tyskland ulovligt at sælge smykker hvor den radioaktive bestråling er over 200 Becquerel.
Radioaktiv smykkerRadioaktiv smykkerRadioaktiv smykker
Netavisen Webdane har fået lavet en analyse i Singapore af et par øreringe med pink diamanter købt hos Gauguin.dk i 2008. Måleresultatet af øreringenes radioaktive stråling ligger over 19.000 gange over det der er tilladt i eksempelvis Tyskland. Det er iflg flere anerkendte cancerlæger i Durban, Genova og Los Angeles påvist en direkte forbindelse mellem bestrålede smykker og så hypigheden af hjernesvulster hos specielt middelaldrende kvinder. Doktor T. Simoncini udtalte for nyligt til avisen The Orion com at hvis ikke myndigheder griber ind så vil smykkerelateret cancer i hjernen stige med samme hast som hyppigheden af lungecancer falder.
Fidusen med at bestråle smykkesten er at fremme den naturlige farve i stenen, For eksempel kan en bleg og lidt gullig diamant, peppes op så den udstråler en klar gul farve. Jo krafigere stråling jo kraftigere farve.
Radioaktiv smykker
Troels Olivero oplyser ikke at hovedparten af de smykker han sælger via Gauguin.dk og Kapukacopenhagen.com er radioaktive og ekstrem sundhedskadelige, og risikoen for hjernecancer er iflg eksperter på området 200 gange så stor som at ryge 40 cigaretter om dagen.Hvis du kender nogen der nabo eller er gift med en der handler hos Gauguin.dk....
.....så er der masser af gaveideer her
. *


webdane logo.jpg
Webdane logo


Uden ansvar
Webdane redaktøren : D. K E K A S
Indoniesen
Foto.: www.diverse.dk


Email til nyhedsavisen Webdane - klik her

PeakCounter.dkPeakCounter.dk