forside
Tirsdag den 25. september 2007


Gauguin.dk tæt på at lukning


Selskabet 2V invest som ejer fupauktionen Gauguin.dk tvinges nu til at lukke. Myndighederne har bedt selskabet bag Gauguin.dk om at tvangsopløse selskabet pga manglende regnskab for 2006:
Forhistorien til denne afslørende artiklen er at nyhedsavisen Webdane.dk hørte at Troels Olivero under en nylig retsag højt pralede med sin rigdom overfor dommeren og sin trofaste skygge og ven fra Vedbæk taberadvokaten Carl-Erik Nielsen. Efter at hørt dette rygte begyndte redaktionen straks at kulegrave selskaberne bag Troels Olivero. Det første selskab man støder på er moderselskabet til Gauguin.dk, dette selskab hedder 2V Invest aps og er oprettet i 1998, direktionen i selskabet består kun af en person; nemlig plattenslageren Troels Olivero. Troels Olivero kendes specielt for den dom han sidste år fik i Sø & Handelseretten for gennem netop selskabet 2V Invest at forsøge at indsmugle falske Rolexure til sig selv og sin søster Helena Ejsing. Troels Oliveros søster Helena Ejsing og venninden Henriette Egeholm var begge vidner i sagen om de falske Rolexure, men er dog mest kendt i psykokredse for at afholde kurser i Gestaltpsykologi og netop et sådan kursus har broderen og plattenslageren Troels Olivero deltaget i hos GainVision.dk. På hjemmesiden GainVision.dk som huser "pigernes" firma skriver Troels Olivero disse rosende ord efter et tre dages gestaltkursus.:
xx

Værdierne i selskabet 2v invest bestod i år 2005 regnskabet b.la af et sommerhus tæt ved Blokhus, i 2005 regnskabet blev det vurderet til kr. 2.019.938.- ( et fuldstændig identisk sommerhus samme sted sælges pt for ca kr. 2.700.000.-)
xx
Oversigtkort over det fantasifulde sommerhusprojekt
Den 30 november 2006 pantsætter Troels Olivero huset på Henningsens Alle 33, Gentofte for kr. 5.869.000.- og den 12 december 2006 køber Troels Olivero så det yderst delikate sommerhus af selskabet 2V invest ( læs.: af sig selv ) for 1.900.000.- Alt imens Troels Olivero handler med sig selv stiger gælden hos moderselskabet 2V invest, så det var jo godt med lidt penge i "kassen" for salget af det total smagløse og fuldstændig fantasiløse sommerhus -hvor husene står så tæt at man tydelig gennem vinduet kan se genboen holde hjerterytmen oppe på sin Taarnly kondicykel årgang 1972.
På en forespørgsel i nærområdet gik rygte at "feriekolonien" ejes af Ruth Evers ( hende fra faderkirken ) og hvis rygtet taler sandt, så må Troels Olivero være medlem af faderhusets menighed, idet Ruth Evers ikke gider andre end faderhusets menighed.

Hvad Troels Olivero har gang i for tiden vides ikke med sikkerhed, men al den handel og vandel med sig selv, momsfup, fantasivurderinger på smykker og sidst men ikke mindst.: nægter at afleverer regnskaber til myndighederne - kunne tyde på dyb dyb krise inde i plattenslagerens Troels Oliveros hoved.
Hvornår præcis Gauguin.dk lukkes bestemmer myndighederne - alt imens tømmer Troels Olivero Aps-selskaberne for værdier.
xx
Klitheden Syd 45, Hune, Brønderslev. .

xxAllan Nobel, Jakarta, Java, Indonisien
Foto.: webdane.dk
Kildefoto.: gainvision.dk
Kilder iøvrigt.: mem m.fl.