forside
Nyhedsavisen Webdane torsdag den 18. sep. 2008

TRANSLATION

Advokat melder sig under fanerne for at bekæmpe ytringsfriheden.


Lauritz.com garanterer ikke for ytringsfriheden
§ 77 Danmarks riges grundlov

Iflg kunstinformationsportalen Kunstnyt.dk har advokat Jan Presfeldt på vejne af plattenslageren Bengt Sundstrøm udtalt at Kunstnyt.dk`s afsløringer af Lauritz.com`s utallige forsøg på at sælge kopikunst som ægte er skadelig for Lauritz.com. Advokaten mener at Kunstnyt.dk`s afsløringer er udokumenterede og til skade for den stakkels ejer af Lauritz.com.
Nyhedesavisen Webdane har altid set Kunstnyt.dk som en gratis og sober forbrugeroplysning om kunst, udstillinger og en veldokumenterede vejledning i at køb af original kunst og faren ved at købe "original" kunst af mennesker der slå sig stort op på kvantitet og egenskaber uden kvalitet. Kunstnyt.dk har siden 1998 været formidler at viden uden problemer.
Nu er fupauktionsbranchen presset derfor skal årsagen til omsætningensfaldet findes, nogle skurke skal opfindes, fordi andre end en selv jo altid har skylden.
Nyhedsavisen Webdane kan afslører at advokat Jan Presfeldt er kendt for sit had til folk der afslører plat og svindel ved at offentligøre deres viden.
Sidste gang advokat Jan Presfeldt viste sit grimme fjæs i censurens navn var da magasinet Børn & Unge forsøgte at advarer skoler, boligkomplekser og ikke mindst forældre til børn i at bruge et bestemt legeredskab pga faren for hængning. Advokat Jan Presfeldt prøvede dengang at "kanøfle" magasinet ved først at indbringe sagen for pressenævnet, den sag tabte advokaten, dernæst truede advokaten magasinet Børn & Unge med en kæmpe erstatingssag for den udokumenterede påstand. ( ingen danske børn var endnu døde, kun tyske børn havde hængt sig i legetøjet). Advokaten stoppede dog pludselig både censurangrebet og trusslen med sagsanlægget mod magasinet, uvist af hvilken grund.
Hvorfor Bengt Sundstrøm ikke selv står frem og taler sin sag (læs.:nød), hænger efter sigende sammen med hyppige bleskift og det store arbejde med at få skolet den lille ny Sundstrøm udi forfalskningens svære kunst. Iflg en kilde tæt på Bengt og Mette prøver den lille ny Sundstrøm herunder at lave en "Jorn" specielt for Lauritz.com`s amerikanske og svenske kunder.
Fofalskningens svære kunst af lille Sundstrøm

Lauritz.com garanterer dog ikke for originaliteten

Webdane logo

*Uden ansvar
Webdane redaktøren : D. K E K A S
Indoniesen
Foto.: XXX


Email til nyhedsavisen Webdane - klik her