forside
Nyhedsavisen Webdane søndag den 21. sep. 2008


Lauritz.com Herning lukker pga varemangel.
Mette Rode Lauritz.com : her går det godt, masser af vare


Mette Rode SundstrømMette Rode SundstrømMette Rode SundstrømMette Rode Sundstrøm
Mette Margrethe Rode Sundstrøm.

Den superkreative direktør Mette Rode Sundstrøm Lauritz.com har igen fyldt pressen med løgn : igår sagde hun til Jyllands Posten "her går det rigtig godt" samt " folk vælger at realisere indbo for at frigive værdier og skaffe flere penge mellem hænderne" derfor kommer de til os med deres dyreste indbo.
Mette Rode fortælle ikke Jyllands Posten at flere af afdelingerne har så store økonomiske problemer at de trues af lukning. Flere af afdelingerne har det sidste år været handlet frem og tilbage flere gange nogen med kæmpe underskud, bl.a afdelingen i Herning var så plaget af Lauritz.com syndromet; ingen vare, dårlig ledelse, halvkriminel tankegang samt en total mangel på elementær viden, at afdelingen nu er lukket. - hvor er den pressemeddelse, Mette Rode ??

Alle husker vel Mette Rode da hun som "babe" hedder det vist idag stod bag bardisken i Casablanca, Århus, hvor store mængder kokain** røg over disken. Mette Rode lærte i den forbindelse at lukke sine øjne, fortælle en løgn samt at dyrke sex med chefen, egenskaber hun stadig har, om hun dyrkede sex med sin nuværende chef da hun skrev pressemeddelsen til Jylland Posten med overskriften "Her godt det godt" vides ikke.
.
Mette the Lauritz.dollMette the Lauritz.dollMette the Lauritz.dollMette the Lauritz.dollMette the Lauritz.doll

Har Lauritz.com brug for en pressemeddelelse finder Bengt Sundstrøm "mette" frem, og efter et par pust er hun parat til hvad chefen ønsker.

**Flere ansatte på Casablanca blev dømt flere års fængsel for handel med coke på Casablanca. Mette Rode blev aldrig dømt.

*
Uden ansvar
Webdane redaktøren : D. K E K A S
Indoniesen
Foto.: Lauritz.com samt XXX


Email til nyhedsavisen Webdane - klik her