forside
Nyhedsavisen Webdane onsdag den 24. sep. 2008


Loppekompagniet som arrangere loppemarkeder m.v.
slå Brunn Rasmussen, Lauritz.com og andre fupauktioner i troværdighed.


E-mærket E-handelsfondenE-mærket E-handelsfonden
E-mærket er bl.a. lig etisk korrekt handel.

Firmaet Loppekompagniet.dk som afholder internetauktioner og loppemarkeder slå både Bruun Rasmussen online og Lauritz.com i troværdighed. Firmaet som har med brugte ting og sager at gøre, har som eneste af den type firmaer i Danmark fået tildelt E-handelsfonden mærket E-mærket E-handelsfonden. E-mærket gives kun til firmaer der udviser etisk korrekt handel og giver maksimal forbrugersikkerhed. Hverken auktionshuset Bruun Rasmussen online eller Lauritz.com lever op til kravene i E-handelsfondes betingelser for at få tildelt et e-mærke. Begge firmaer tilsidesætter bevist fortrydelsretten. ved ikke at oplyse kunden om fortrydelsretten på købsfakturaen (hammeslagsemailen)

Kæmpeskandale afsløres her - Afsløring !:
E-mærket administreres af e-handelsfonden, en non-profit organisation, stiftet af Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, Finansrådet, Dansk Industri, ITEK, HK, Dansk-IT, IT-Branchen og FDIH
Sidstnævnet firma FDIH / Foreningen for Distance- og Internethandel er værd at bemærke. FDIH er med til at bestemme hvordan reglerne omkring internethandelen i danmark skal foregå. Bestyrelsen i FDIH består af 6 personer. En af personerne i FDIHs bestyrelse en yderst interessant mand fordi vedkommende er kendt i hele landet for vedvarende fup, plat og svindel i forbindelse med handel på internettet, ....nu har læseren måske gættet på at Gauguin.dk`s taberadvokat Carl-Erik Nielsen sidder i bestyrelsen. Nej det er det dog ikke. Det rigtige svar er ikke mindre end en skandale :Bengt Sundstrøm Lauritz.com sidder i bestyrelsen for FDIH og skal være medbestemmende i hvordan internethandlen skal foregår i Danmark. Bengt Sundstrøm der idag den 24. september 2008 ikke efterlever fjernsalgsloven fra november 2001 på flere punkter,: bl.a oplyser Lauritz.com ikke om kundens fortrydelsret på købsfakturaen, samtidig gør Lauritz.com det næsten umuligt at komme i kontakt med dem for efterfølgende at fortryde sit køb, hvis kunden benytter hammerslagsemalien til at fortryde sit køb, får kunden straks den afsendte emailen tilbage med besked om at emailadressen ikke eksisterer. Venter kunden et par dage indtil en RYKKER kommer opstår samme problem hvis kunden igen sender emailen retur til Lauritz.com, emalien kommer straks retur med besked om emailadressen ikke eksisterer...et par dage efter er kontoen og ens IPadresse spærret. Navnet på den emailadresse som Lauritz.com benytter hedder do_not_reply@lauritz.com. Intet sted i emalien fra Lauritz.com fortæller noget som helst om fortrydelsretten eller om hvordan man ellers kommer i kontakt med firmaet.

Herunder en smilende plattenslager, en plattenslager der ikke selv efterlever de mest simple regler han selv er med til at "lave".
Bengt Sundstrøm

Bestyrelsesmedlem i FDIH Bengt Sundstrøm. Han skal tilse at andre overholder fjernssalgsloven. En lov han ikke selv formår at overholde.

*
Uden ansvar
Webdane redaktøren : D. K E K A S
Indoniesen
Foto.: Lauritz.com samt XXX

Kilde.:

Email til nyhedsavisen Webdane - klik her