forside
Nyhedsavisen Webdane tirsdag den 17. marts 2009


Politiet standsede Lauritz.com`s forsøg på at sælge klovn udført i villa-guld.Den dømte Leif Tingkjær fra Lauritz.com er igen i politiets søgelys, efter Webdane.dk afslørede fusk med et guldsmedarbejde af en klovn, som Leif Tingkjær selv havde beskrevet som udført i det pureste guld. Ikke mindre end 1.352.- kilogram guld er der iflg beskrivelsen på Lauritz.com blevet brugt på at lave klovnen der på en prik ligner Leif Tingkjær på violin og slap line.
Nyhedsavisen har af sine kilder fået oplyst at guldklovnen er blevet fremstillet i såkaldt "villa-guld". Villa-guld er guldsmykker som normalt stammer fra indbrud i villaer, og derefter omsmeltes til ukendelighed og derefter bearbejdes til kongekæder, bling-bling vedhæng og nu også som små klovne der til forveksling ligner ansatte fra Lauritz.com. Nyhedsavisen Webdane har før skrevet om Leif Tingkjærs omgang med kriminelle, seneste har Leif Tingkjær selv bevist dette ved at flextidsansætte sin ven og mentor Flemming Have Poulsen som kustode i Kolding.
(Flemming Have Poulsen er delvis lam efter et slagtilfælde i sommeren 2008, men magter tilsyneladende den krævende stilling som ekspert, (....en stillingsbetegnelse som alle ansatte hos Lauritz.com har) nemlig, at sidde ned og bare glo ud i luften. Der er intet at se på Flemming Have Poulsen, han ser faktisk rigtig rask ud, det er først når han åbner munden, det afsløres manden også er hjernelam)
Selvportræt Leif Tingkjær
Iflg. Webdanes kilde blev politiet tippet af Force-instituttet som havde en ansat til at kigge klovnen efter i sømmene, den ansatte fra Force-instituttet kunne ikke finde nogen af de stempler i klovnen som der iflg loven skal være for at kalde noget guld. Leif Tingkjær blev venligt bedt om at fjerne klovnen, men Leif Tingkjær nægtede, derfor blev politiet tilkaldt. Det var ved politiets ankomst at mistanken om "villa-guld" blev aktuel, idet ejeren af guldklovnen iflg. Leif Tingkjær selv, var ham selv, og da politiet i forvejen har et godt øje til Leif Tingkjær, fordi han er kendt i både kriminalregisteret som kriminel og kendt for sin omgang med kriminelle, så var tanken om at klovnen var udført i "villa-guld" ikke lang. Det er en kendt sag hos politiet at kriminelle bruger alm. guldsmede til at lave deres smykker og emblemer i villa-guld. Den eneste betingelse guldsmeden stiller er at de ikke stempler det guldsmedearbejde de har lavet og det er de kriminelle ganske tilfredse med. Det er først når det ustemplede guld skal sælges det kan give problemer....der er nemlig ingen guldsmed der vil stemple guldet med deres navn og dermed tage ansvaret for lødigheden samt løbe risikoen for at komme i politiets søgelys.
Jens Galschiøts signatur

Som det ses af fotoet så er figuren (klovnen) signeret Jens Galschiøts og hvis det er korrekt at Jens Galsciøts er ophavsmand til klovnen, så skulle Lauritz.com også have krævet Copy-Dan afgift til Jens Galschiøts. Mindsteprisen var 250.000,00 kr så det er ikke småpenge ( ca. 14.000.- ) Leif Tingkjær har forsøgt at snyde Copy-Dan og billedehuggeren Jens Galschiøts for.
Jens Galschiøt er bl.a. kendt for politisk betonede skulpturer, f.eks. "Min indre svinehund" og nu også "den enfoldige Leif".
KLI*K PÅ FOTO, OMSTILLER TIL EMNET PÅ LAURITZ.COM

*


webdane logo.jpg
Webdane logo


Uden ansvar
Webdane redaktøren : D. K E K A S
Indoniesen
Foto.: Lauritz.com


Email til nyhedsavisen Webdane - klik her

PeakCounter.dkPeakCounter.dk