forside
Onsdag den 7. november 2007Grov fup hos Lauritz.com

Bevist svindel eller rendestensekspertise hos Lauritz.com ?

THE INSULT OF A FAMILY IN NAESTVED

Vedkommende som indleverede et lot mønter på Lauritz.com kan takke skæbne for at han ikke blev spist af med kr. 1.000.-
Hvis ikke et par årvågne ihærdige og grundige numismatikere ( møntkendere ) opdagede fire kostbare platin mønter blandt tilsyneladende "værdiløse" sølvmønter på to bakker. Beskrivelsen hos Lauritz.com var.: >>Hele verden, 2 Lindnerbakker med lidt af hvert herunder god andel sølvmønter<<, det umage lot vurderes af en ekspert hos Lauritz.com til bare kr. 1.500.-
Lauritz.com har iflg dem selv, kun eksperter ansat. Så deres vurderingen på bare kr. 1.500.- for de to bakker, kan tolkes på to forskellige måder,: Enten er vurderingen et forsøg på et direkte svindelnummer overfor kunden, eller også er ekspertpersonalet så skamløst imbecile at de burde fyres på stedet.
Man burde formode at en platform som Lauritz.com ville have bare èn lille bitte bog om mønter stående på hylden i hver af deres afdelinger, og man burde også regne med at de ansatte der tager imod og vurderer de indkommende ting, har bare en lillebitte hjerne der fungerer bare en lillebitte smule, så kundens ejendele nøje bliver undersøgt og senere beskrevet korrekt...men nej !.
- Det viste sig, at der blandt mønterne på de to bakker fandes fire meget værdifulde platinmønter, mønter der hver især er kr. 7.000.- værd, bare i metalværdi. Fire mønter gange kr. 7.000.- kr. altså kr. 28.000.- ville sælgeren minium havde fået hvis han havde henvendt sig til en proffesionel opkøber af mønter eller af ædle metaller. Nu ville skæbnen at sælgeren kan takke de profesionelle mønteksperter for ikke at nøjes med de kr. 1.000.- som de imbecile dårlige eksperter hos fupauktionen Lauritz.coms afdeling i Næstved havde stillet sælgeren i udsigt. Om det er var et fuldgyldigtmedlem af plattenslagerfamilien Dinesen i Næstved der med en intetsigende beskrivelse bevist forsøgte at platte en af deres kunder, vides ikke, men hele set-uppet med dårlige foto og en fraværende beskrivelse tyder kraftigt på det.

Istedet for kr. 28.000,- i kolde kontanter hos eksempel PR- Mønter i Århus - Giver Lauritz.com sælgeren nu kun kr. 15.300.- på en check.
Dvs at Lauritz.com med deres ekspertvurdering har snydt kunden for minimum kr. 12.700.-

Se salget her hvor Lauritz.com snød kunden

Fup hos Lauritz.com Fup hos Lauritz.com
Hos Lauritz.com gælder det tilsyneladende om at "stjæle" mest muligt fra kunderne.:
PR- Mønter i Århus vil uden svøb giver kr. 28.000.- for bare fire af mønterne.
Lauritz.com vil med forbehold (læs.: fortrydelsretten) give kunden ca. kr. 1.000.- for 51 mønter... ...om seks uger eller mere, forstås !.

Kan familiens Dinesens forretningsmoral på Lauritz.com vegne bliver mere svindlersvinagtig ??Allan Nobel - Indonesien
Fup hos Lauritz.com

foto.: Lauritz.com
Kilde.: M. E. M news
Nyhedsavisen Webdane.dk