forside
Nyhedsavisen Webdane Lørdag den 8. marts 2008


Kunst eller opslagstavle fra Silvans byggemarked ?Forside af objektetBagside af objektet
Klik på foto for at se opslagstavlen hos Lauritz.com

I sidste uge havde Lauritz.com ovenstående vare til salg ;
Beskrivelse .: Opslagstavle
Vurdering .: 1000 kr.
Da ingen gad byde på den røde "opslagstavle" overhovedet, sluttede salget uden bud.

Nyhedsavisen webdane satte sig derfor til at undersøge, hvad det i virkeligheden var Lauritz.com havde forsøgt at sælge i sidste uge ; var det et kunstværk eller var det som beskrivelsen på Lauritz.com påstår, en opslagstavle ? Svaret på det spørgsmål vil overraske nogen, andre vil få bekræftet deres forestillinger om hvor uduelig dygtige Lauritz.coms eksperter i virkeligheden er. Efter at have studeret lidt på det visitkort der er hæftet bag på "opslagstavlen" viser det sig at "opslagstavlens" ophavsmand hedder Mary Storm. Webdane kontaktede herefter Mary Storm via den emailadresse det står trykt på visitkortet. Mary Storm's svar kom promte ; Ja ! det er mit kunstværk osv osv...mary slutter af med en opfordring til Nyhedsavisen Webdane om at komme med et bud på værket :)
Forside af objektet
Mary Storm skriver selv i sin email, at det Lauritz.com beskriver som en "opslagstavle" er et kunstværk ! - Hvorfor Mary Storm's kunstværk sælges under "VARIA" hos Lauritz.com, skyldes ene og alene det, at Mary Storm tidligere har forsøgt at sælge sit kunstværk under "moderne billedkunst" - men heller ikke dengang gad nogen byde på den røde kvadrat med de luftløse gummislanger - Derfor bad Mary Storm i desperation over mangel på penge selv personalet hos Lauritz.com i Kolding om igen at forsøge at sælge hendes kunstværk men denne gang som en "opslagstavle".
Bagsiden af opslagstavlen
Hvis nogen mangler en opslagstavlen, et kunstværk eller noget helt tredje så tager Mary Storm med kyshånd imod bud på hendes email .: marystorm@webspeed.dk

Efterskrift .: At den fuldstændige ukendte autodidakte collagekunstner Mary Storm kan dikterer de 100-eksperters-auktionshus til at skrive "opslagstavle" om sit værk viser meget tydeligt at personalet hos Lauritz.com er lige så meget eksperter på kunst som personalet i Silvan.

Mary Storm udstillede i maj 2006 på Cafe Magnus*, Cafe Magnus beskrev dengang Mary Storm's kunstværker sådan .:
Mary Storm udstiller collager specielt med fotos og tekst fra 40`erne, 50`erne og 60`erne. Motiver som mode, politikere, skuespillere og andre berømtheder, begivenheder, biler, mad, øl og spiritus er foretrukne motiver. Hun bliver inspireret af de gamle billeder, grafikken, det slidte udtryk, historien og associationerne der dukker op


*) Cafe Magnus ligger i Ikast, Jylland
Cafe Magnus
Stemmingsbilled fra Cafe Magnus, - det Mary med de bare arme.Webdane redaktøren : D. K E K A S
Foto.: lauritz.com og Cafe Magnus - førstnævnte foto ændret af webdane


Email til nyhedsavisen Webdane - klik her