forside
Onsdag den 26. december 2007


Toldvæsnet kræver "synlig" moms, så nu koster det plus 50% i salær på fupauktionen Gauguin.dk


Hammerslag 95000 Plus 50 % Ialt til den klamme Troels Olivero 145000
Told og Skat`s kontrolafdeling som bl.a er Statens redskab til at krasse ekstra penge ind til Statskassen, har været på et såkaldt kontrolbesøg hos Gauguin.dk
Grunden til kontrolbesøget er mange.: bl.a. at Troels Olivero krævede moms ind til et selskab der af Erhverv og Selskabstyrelsen var krævet tvangsopløst....og det må man ikke...derfor anmeldte Webdane.dk Troels Olivero for momssvindel i september. En anden grund til Skat`s interesse for Gauguin.dk er at selskabet 2V-invest som indtil for ganske nylig "ejede" Gauguin.dk nu er taget under konkursbehandling af myndighederne. Under denne konkursbehandling er der afdækket dispositioner omkring måden hvorpå Troels Olivero konterer sine indkøb og salg på, dispositioner som ikke er efter bogen. Troels Olivero benytter også forskudt regnskab i sine APS selskaber, et "kneb" der tit ses benyttet blandt dybt kriminelle personer.
Skat har derfor pålagt Troels Olivero at kræve "synlig" moms af alle de nye smykker han sælger på Gauguin.dk. Derfor må eventuelle kunder nu betale 50 % oveni et "hammerslag" på Gauguin.dk og det er mere end dobbelt så meget som på lignende fupauktioner.
Hvornår Lauritz.com og Bruun Rasmussen også bliver pålagt den "synlige" moms vides ikke. Men et er sikkert - rebet strammes langsomt men sikkert omkring halsen på års momssvindel på førnævnte fupauktioner. - Se nu bare på hvordan det er gået plattenslageren Troels Olivero..:
...èt showroom tilbage,
...èn ansat tilbage (ham selv),
...èn adresse tilbage (hans privatadresse),
...èn "ven" tilbage (den købte taberadvokat fra Enrum).Allan Nobel, Indonesien
Foto.: Gauguin - ændret af Webdane