forside
Mandag den 31. december 2007


Godt Nytår ønskes alle
som i årets løb har gidet læse om de mennesker der kun har fup og svindel på dagsorden.


Godt Nytår !
En speciel godt nytår ønskes til vinderen af titlen.: den klammeste person, tak til denne beviseligt mindre begavede person som flere gange i løbet af 2007, helt af sig selv har leveret beviser for hans absolutte mangel på evner til noget som helst konstruktivt.
Tak til den fanatiske person som i årets løb rejste rundt i det danske land med åbningen af et par nye showroom, som nu er lukket - Tak til hans storhedsvanvid som bragte ham til London, hvor han opsatte en rød postkasse med navnet Gauguin Showroom, idag er postkassen pist væk.....ikke engang en postkasse kunne han holde liv i. Tak til DVD-skiven der gav personen titel af GALe gemmolog, for uden den DVD titel havde personen nok ikke evnet at vurderer tarvelige smykkesten så højt at værdien reelt kun var ganske få procent af GALe certifikates vurdering. Vurderinger der nu har indbragt personen flere anmeldelser på halsen for plat og svindel.

Derfor ønskes Troles Olivro et rigtig godt nytår
Det kan allerede her afsløres er der i det nye år kommer mange nye afsløringer omkring Troels Olivero`s adfærd og virke...
... afsløringer der omhandler grov kriminalitet, vil altid blive fulgt op anmeldelser.


.Allan Nobel, Indonesien
Foto.: *