forside

8. oktober. 2004 - Samme L..., forskellige røvhuller !

Jo mere man roder jo mere stinker de
Læs først dette i Jyllandsposten af Morten Zahle
Fup og fidusauktionerne Lauritz.com og Gauguin.dk kæmper i øjeblikket en magtkamp om hvem af dem der stinker mindst, og ordsproget " jo mere man rode(r) i en bunke L... jo mere stinker det" passer rigtig godt på dem begge, og hvis man tager luppen frem og studerer den største bunke ser man straks løgnhalsen Anders Wiberg i sit rette element, nemlig siddende på toppen smilende, med L... hængende ud af begge mundvige og foran sin PC godt i gang med at fupbyde på en eller anden kopi af prinsesse Marys brudekjole, og ved siden af ham, sidder Mette Rode godt brun i ansigtet af alt det hun på det seneste har fået smidt tilbage i hovedet. Ude i kanten af bunken sidder en beruset mand og onanerer, enten af maleriet af PS Krøyer eller af sidste udgave af Familie Journalen...
... begge dele ligger foran ham ! manden har dog så meget brunt i ansigtet at redaktionen ikke har kunne identificere ham med sikkerhed, men har en klar ide om hvem denne narcissus er.
Stående med ryggen til dette scenario står Flemming Have Poulsen kun iklædt en fluesmækker og en T-shirt med teksten 1000000 fluer kan ikke tage fejl.
Jo mere man roder jo mere stinker de
Ved at studere toppen af den anden bunke L... ser man helt det samme mønster, et billede af en flok mennesker indsmurt i stinkende L..., nemlig nogle ynkelige løgnhalse, fup og fidusmagere...
...Et spørgsmål til alle jer her nævnte; Hvad siger I til jeres børn, når de kommer hjem og siger, at de andre børn i skolen kalder dem tyvepak mv..
...fortæller I dem så, at det er fordi I til daglig fupper folk ?

...og glem ikke, at dette site i al fremtid vil stå som en monument;
med jeres navne og store bedrifter.


webdane redaktøren