forside
Nyhedsavisen Webdane Lørdag den 1. marts 2008


FIKTION ELLER VIRKELIGHED ?

Gauguin`s ejer Troels Oliveros tidligere ven, advokaten Carl-Erik-Nielsen i arbejde igen efter selvmordsforsøg.


Myndighederne ude og skrive rapport om selvmordsforsøget.

Myndighederne ude og skrive rapport om episoden. - det gule er advokatens efterladte tøj.

Advokatfirmaet Enrum Advokaterne meddeler på firmaets hjemmeside at advokat Carl-Erik Nielsen igen er tilbage på arbejde.
Advokaten har efter det mislykkede selvmordsforsøg i januar været under insensiv medicinsk behandling, en behandling der tydelig ses på Carl-Erik Nielsens ansigtsvægt.
Carl Erik NielsenCarl Erik NielsenCarl Erik NielsenCarl Erik NielsenCarl Erik NielsenCarl Erik NielsenCarl Erik NielsenCarl Erik Nielsen
før og efter tvangsmedicineringen.
Et vidne der ønsker at være annonym, fortæller nyhedsavisen at det var et rent held at advokaten overlevede selvmordsforsøget i midten af januar. Vidnet befandt sig i en taxa på vej hjem fra en glad aften i det indre københavn, da han bad taxichafføren holde ind til siden fordi han skulle tisse, taxaen standser på en viadukt, imens vidnet urinerer gennem stakittet ser han noget der ligner en gris render rundt nede på togskinnerne, det går dog hurtig op for vidnet at det er en næsten nøgen mand, der hyler op som en gris og hele tiden slå sig hårdt i brystet med sine knyttede hænder. Vidnet beder taxaen ringe efter hjælp og ellers vente, vidnet skynder sig herefter ned til manden som nu har lagt sig på tværs af skinnerne, manden er tilsyneladende fuldstændig fra den ; han ævler og kævler hele tiden om hans kæreste Olivia (red. læs Olivero) har forladt ham, og nu vil han ikke leve mere. Det er forholdsvis let for vidnet at "trække" manden væk fra skinnerne idet manden var iført et hundehalsbånd. Vidnet kunne bagefter fortælle at der på det lovpligtige hundetegn var indgraveret navnet Carl-Erik - Enum Slot. Det var først senere det gik og for vidnet at den nøgne mand var den kendte advokat fra Enum der tabte sagen for Troels Olivero om import af falske Rolex ure. En sag hvor Troels Olivero blev dømt til at betale over 100 tusinde kroner til b.la Rolex.

Advokat stikker af
Advokaten bliver umiddelbart efter indfanget til medicinsk behandling
DENNE HISTORIE ER FIKTION !!!
Foto.: webdane
Foto.: Enrum Advokaterne


Webdane redaktøren D. K E K A S
Indonesien