forside
Nyhedsavisen Webdane fredag den 10. okt 2008


Kendt internetplattenslager melder alle til politiet, incl webdane


Thomas StausholmThomas Stausholm

Sådan ser den kendte plattenslager ud

Den usædvanlige og usympatiske plattenslager Thomas Stausholm slog sit navn fast som en gemen svindler for et års tids siden ved at gøre internettet usikkert for sælgere af mønter. Han melder nu konsekvent alle til politiet, der stævner ham for plat og svindel. Thomas Stausholms evne til at få kredit og så ikke betale har kostet ham mange domme for svig - han skylder pt det offentlige ca. en halv million kroner bl.a. for børnebidrag, skatte og momsfup. Og da kreditsvinet for nylig igen blev far, ja så stiger gælden til det offentlige støt og roligt. Udover at Thomas Stausholm belaster det offentlige system, belaster kreditsvinet også alm. mennesker med irritation og vrede over at han gang på gang stikker af fra regningen på de mønter, som han køber på internettet. Når kreditorerne henvender sig til Thomas Stausholm for at få deres penge, så svarer Thomas Stausholm tilbage, at han har meldt vedkommende til politiet for chikane, pengeafpresning og lign. Nyhedsavisen Webdane har også modtaget mail, hvori klaphatten påstår at "avisen" er blevet meldt til politiet.
Thomas Stausholm i fængsel
Samme internetauktions-plattenslager Thomas Stausholm har også her for nyligt snydt tre journalister på Politiken. De tre journalister viderebringer i Politiken mandag den 15.09.2008 plattenslagerens fantastiske oplysninger om sin internationale rådgivningsvirksomhed. Denne internationale rådgivning står skrevet under hans profil ThyCoins på QXL og består udelukkende i "gode" råd om køb af hans udenlandske/internationale (læs : svenske, norske og lign.) mønter. Det er rigtigt synd for avislæserne og for Politiken, at de tre journalister ikke har foretaget kontrol af kreditsvinets oplysninger. Thomas Stausholm undlod selvfølgelig at omtale den fængselsstraf han for fire år siden i 2004 fik for bedrageri. Dommen blev pga. Thomas Stausholms syge kreditsind afsonet i Herstedvesters sygeafdeling.
I møntbranchen er Thomas Stausholm kendt under øgenavnet kreditsvinet. Det viser sig imidlertid, at den berygtede Thomas Stausholm også er identisk med KrejlerThomas som altid er til stede ved det årlige Ho fåremarked med en stand fyldt med lykkeposer til 25 kr. Lykkeposerne er gerne fyldt op med internationale og fuldstændig værdiløse mønter.

ADVARSEL !
Giv aldrig Thomas Stausholm kredit...han er ved dom erklæret insolvent, har adskillige fogedretsdomme bag sig, og skylder gud og hver mand penge, massevis af penge.

!!! For tiden ligger der en domfældt fordring på Thomas Stausholm ude på internettet - den er iflg. kreditoren billigt til salg, så hvis nogen kender nogen, der kender en inkassotype, der bare ved hans blotte tilstedeværelse kan få kreditsvinet Thomas Stausholm til lommerne, så tip webdane … så sender vi gerne en paparazzi med manden ud til hr. Stausholm for at "kradse" penge ind

Læs mere om Thomas Stausholm - KLIK HER

Her er en helt anden og uafhængig websideudbyder med flere detajleinformationer om Thomas Stausholm:
Klik her for Grelbersforlag.dkwebdane logo.jpg
Webdane logo

*
Uden ansvar
Webdane redaktøren : D. K E K A S
Indoniesen
Foto.: XXX
KILDE.: mailto:matias.seidelin@pol.dk mailto:mikael.borsting@pol.dk mailto:claus.blok.thomsen@pol.dk
Kilde II. QXL


Email til nyhedsavisen Webdane - klik her