forside
Onsdag den 31. oktober 2007Er Gauguin.dks ejer Troels Olivero kun en plattenslager ?


I gennem længere tid har plattenslageren Troels Olivero solgt i dusinvis af falske møbelklassikere af designerne Le Corbusier og Ludwig Mie Van Der Rohe. De falske møbler har altid været annonceret til salg fra en adresse i London, England.
Webdane.dk har kikket på adressen og firmaet der skulle huse Gauguin.dks showroom med de lækre falske møbler, Firmaet hedder iflg. Gauguin.dks hjemmeside.: Unistar Sales Company Ltd (Ireland), samme firma havde i 2004-5 en filial på c/o-adresse Nybrovej 83, 2820 Gentofte (Gauguin.dk tidligere adresse) filalen blev opløst og slettet, inden et år var gået. Unistar Sales Company som iflg Troels Olivro huser Gauguin.dks showroom i London, handler med billige armbåndure i 2-300 kroners klassen. Armbåndsure der tit ses udbudt til salg på Gauguin.dk egen hjemmeside til rigtig mange tusinde kroner.
Troels Olivero Troels Olivero Troels Olivero Troels Olivero Troels Olivero Troels Olivero Unistar Sales Company har hovedkontor i Irland og har iflg alle tilgængelige registere ingen kontore i London overhovedet. Efter at webdane.dk skrev om alle de falske møbler Troels Olivero sælger fra sin fantasiafdelingen i London, har han fjernet alle spor af disse møbelsalg, bl.a er billeder, tekst og budoversigten fjernet, idag meddeles den "nysgerrige".: er der er sket en fejl på forespørgelsen.
Hvorfor fjerner plattenslageren Troels Olivero beviserne på salget af de falske møbler ?
Kopimøbler på Gauguin.dkKopimøbler på Gauguin.dkKopimøbler på Gauguin.dkKopimøbler på Gauguin.dkKopimøbler på Gauguin.dkKopimøbler på Gauguin.dk
Der hvor Gauguin.dk har sin ShowRoomsPostkasse hængende i London hænger et hav af andre postkasser med mange forskellige navne, her nævnes bare et par stykker.:

FirstCatalyst Limited, handler med alt
101 internet, internet provider
Byline Public Relation ???
Cavendish Adminstration, finans service
Clarkenwell Business, office og adminstration
Compnetjobs.com, vikar og rekutterings firma
Effico, konsulent for industri
Goodman Longshanks, property Shops
iBusiness Finance, Finance Broker
Marshall Securities, Stockbrokers
Matrixx Hosting, Internet Service
Rose Holdings, Helsekost og produkt
Square Mile Consulting, Business & Management
Vortex Communications Bureau, Internet Service
Westbury Inc Learer Roberts, Accountants
...plus mange flere.
Troels Olivero

Hvis man søger efter Unistar Sales Company Ltd i London eksisterer det simpelhen ikke i London, - ej heller i det officelle engelske eller irske firmaregister over virksomheder i London.
Den offentlige virksomhedsdatabase i England og Irland hedder
uk data

Læs hele historien om de falske møbler på Gauguin.dkAllan Nobel - Indonesien


foto.: gauguin.dk
- overskrevet af webdane.dk
Nyhedsavisen Webdane.dk