forside
Onsdag den 30. januar 2008


Er Thomas Højland auktioner Skandinaviens dyreste sted at sælge sine mønter. ?


Thomas Højland auktioner

Efter et mislykket samarbejde med auktionshuset Bruun Rasmussens og efter et flerårig ihærdigt forsøg på at manifestere sig som et onlineauktionshus der kan sælge alt hvad der er værd at sælge, har auktionshuset overraskende valgt at sløfe deres afdelingen for kunst og antikviteter pr. 1 januar 2008. Auktionshuset som suverænt er Skandinaviens største auktionshus indenfor online salg af mønter og frimærker, har dog bibeholdt deres onlineauktioner over smykker og vine. Smykker som til forveksling ligner dem som konkurssvinet Troels Olivero hos Gauguin.dk sælger via sitet - den eneste synlige forskel på smykkerne er vurderingerne.

Nyhedsavisen webdane ville gerne have skrevet lidt om betingelser for at handle hos Thomas Højlands auktioner, men uvist af hvilken grund er hverken de lovbefalede 14 dages fortrydelsret oplyst til kunden eller oplysninger om hvad det koster at sælge hos Thomas Højland auktioner tilstede på deres hjemmeside og en henvendelse til firmaet har ikke givet noget resultat. - så derfor er følgende en udokumenteret påstand.: Thomas Højlands auktioner er Danmark for tiden dyreste sted at sælge sine ting.: minmium kr. 450.- + 17 % salær af hammerslaget pr. lot.
*
Jesper Bruun Rasmussen - GebyrGribben

Thomas Højlands auktioner slå gebyrgribben Jesper Bruun Rasmussen i grådighedFoto.: www.dr.dk og thomas højland auktioner


Allan Nobel, Indonesien
Foto.: Gauguin