forside

22. september 2006
Tyveknægten og plattenslageren Frank Leo Andersen
stjæler igen med arme og ben

Tyveknægten Frank Leo Andersen
(P-foto - manipulerede)
Se godt på billedet
-denne mand er fornyligt dømt som tyv.
- nu stjæler han igen
Læs hele dommen her ( PDF-dokument )

30. september 2006
Den vanekriminelle Frank Andersen forsætter sine tidligere bedrifter ved igen, at have tilgængeliggjort adgangen til foto, som han har tyvstjålet fra andres hjemmesider.
Frank Andersen har overfor nyhedsavisen webdane.dk forklaret at et familiemedlem som kalder sig fotograf har forklaret ham, at man godt må tage (stjæle) foto på internettet og bruge på sin egen, sålænge det er amatører der har fotograferet billedet. Dette udsagn fortæller jo en hel del om hvor stor en intelligenskvotient den kriminelle Frank Andersen og dette familiemedlem har.

24. september 2006
Frank Andersen har efter at have fået 48 timer (regnet fra den 20. sep 06) til at fjerne de tyvestjålende foto på sin hjemmeside, intet gjort.
Men efter offentligørelse her på webdane.dk om hans gøren og laden, har han erkendt sin brøde og fjernet tilgangen til ca. 1500 foto på sin hjemmeside.


22. september 2006

Den 21. februar 2006 blev det i Landsretten bevist og slået til doms at indehaveren af hjemmesiden og tyvecentralen Antik-i.dk
Frank Andersen er en tyv og fuld af løgn.
Vidner og eksperter slog i Landsretten 100% fast at Frank Andersen helt bevist og med forsæt stjal andres foto og tekst fra internet-konkurrenten www.antikvitets.net
Tyveknægten og plattenslageren Frank Andersen brugte så de stjålne foto og tekster på sin hjemmeside - for herefter at kræve penge af flere intetanende og respekterede antikvitetshandler for brugen af disse tyvekoster. Flere af disse har under, og efter afsløringeringerne af Frank Andersens systematiske tyveri, og den endelig dom som tyvenknægt fravalgt Frank Andersens møgbeskidte moral.
SIDSTE NYT
Knap er tyvenknægten afkølet før han igen er ude og stjæle med arme og ben, denne gang har tyveknægten Frank Andersen spredt sine tyverier af foto og tekst sig over flere forskellige sites.
Frank Andesen tro åbenbart, at folk er blinde.- De nye afsløringer kommer efter et venligt tip til netavisen webdane.dk - efter at have undersøgt tippet om massive og gentagende tyverier, ses et tydeligt opus operanti i tyverierne. Plattenslageren Frank Andersen er i øjeblikket igang med at stjæle tusindvis foto af figurer, stel og porcelænsmærker fra folks hjemmesider omhandlende fabrikkerne: Den kongelige Porcelæns Fabrik, Bing og Grøndahl, Dahl Jensen, Lyngby og alle de andre. Tyverierne viser at Frank Andersen er mindre begavet idet han ikke selv kan formulere en tekst til de billeder han konstant stjæler, derfor stjæler han også den tilhørende tekst.
Hvis du derude er blevet bestjålet af tyvenknægten Frank Andersen, så skriv lidt om hvor mange foto det drejer sig om.
Copydan skriver at prisen for offentligørelse af andres værker, kan være hvilke som helst beløb.
Bemærk at CopyDan i sådanne sager typisk kræver kr. 600,00 for offentligørelse pr. påbegyndt måned + et tillæg for offentliggørelsen uden tilladelse og det er kr. 600,00 oveni, altså kr. 1.200,00.- pr. foto - Webdane vil være behjælplig med at inkassere pengene personlig hos plattenslageren og tyveknægten Frank Leo Andersen, Lysholm Alle 71 B, 4690 Haslev.
Tyveknægten Frank Leo Andersen
Advarsel


Læs også andet afsnit: Portræt af en tyv II