forside
Nyhedsavisen Webdane søndag den 12. okt. 2008


En sommerhilsen fra Bali.


Oktober 2008 Ubud Bali

Foran Mario Blanco`s museum oktober 2008, Ubud, Bali, Indoniesen

Nyhedsavisen Webdane får tit tilsendt spørgsmål om alt muligt. Nyhedsavisen Webdane svare ikke på spørgsmål. Webdane formidler gerne tips og sladder hvis redaktionen på Webdane mener der er bare lidt kød på benet til at koge suppe på. Det er et must at tippet og eller sladderen har noget med internetfirmaer der leger "auktion", at gøre, her tænkes specielt på Bruun Rasmussen Online, Lauritz.com, Qxl og hvis firmaet stadig findes Gauguin.dk.
Nyhedsavisen Webdane har et løst tilknyttet "korps" af etikere der straks reagerer hvis noget er for klamt. Til det "korps" vil vil Webdane gerne siger at det er ikke kritik af jeres etik, men nogle af de personer der optræder i internetbranchen er så klamme, at ingen politisk korrekte formuleringer er i stand til på en rimelig objektiv måde at beskive deres svinestreger på.

Oktober 2008 Ubud Bali

Oktober 2008 Ubud Bali

Kuta beach, Bali, Indoniesen
Her på Bali nyder teamet bag Webdane den dejlige sommer og varme sol samt de skønne mennesker på Bali - ikke uden grund billedhuggeren Dahl-Jensen havde en stor fascination af kvinderne på Bali
webdane logo.jpg
Webdane logo

*
Uden ansvar
Webdane redaktøren : D. K E K A S
Indoniesen
Foto.: Dennis Kekas, BaliEmail til nyhedsavisen Webdane - klik her