forside
Mandag den 19. februar 2007
auc247.dk

Ny dansk internetauktion vil erobre hele verden


Det danske firma D&D Mobile der også ejer ArtNetSale.dk har gennem længere tid annonceret hårdt via TV reklamer, gratisaviser og lign for at fortælle omverden om deres nye internetauktion www.auc247.com


www.auc247.com appellere til de internetkunder der er godt trætte af internetauktionerne Lauritz.com, Bruun Rasmussen, Qxl og lignende firmaer, som vurderer de udbudte vare urealistisk højt, udelukkende med det formål at få varen ind i huset. At varen så kun sælges for kr. 300.- er underordnet for Lauritz.com og Bruun Rasmussen, da mindstegebyret og salær altid er minimum kr. 300.- . På www.auc247.com koster en auktion fra 0.50 øre, pris og flotte foto sørger sælgeren/brugeren selv for og sælgeren/brugeren beskriver selv varen og bestemmer prisen. Køberen betaler kun den pris indsætteren har fået hammmerslag på, samt evt fragt/porto. .
Firmaet D&D Mobile har udover den danske afdeling af www.auc247.com også startet en engelsk, en amerikansk en svensk og en australsk afdeling af internetauktionen auc247, men disse er ikke på højde med den danske auc247.com endnu.
Direktør Annette Drefeld Lückau fra D&D Mobile siger til Webdane.dk.;
"Vi skal først have den danske afdeling til at køre rigtig godt, før vi satser på de udenlandske sider".
David vandt engang - kan han vinde igen ?
www.auc247.com tager ikke salær fra sælgeren, men sælgeren betaler et mindre fast gebyr for oprettelse af en auktion
Se priserne her Priser - klik her

Husk du kan også fortryde på auc247.dk - klik her Læs den her. !
Gif.: ArtNetSale.dk, m.fl


Ansvarhavende redaktør: Allan Nobel