forside
Torsdag den 25. oktober 2007Brugertest af internetauktioner.

Webdane.dk har undersøgt de tre største internetauktioner for private i Danmark.

qxl.dk danauktion.net auc247.com
qxl.dk danauktion.net auc247.com
Markedet for internetauktioner hvor sælger selv beskriver, uploader foto og tilsidst afsender det solgte til køberen har i Danmark nu tre markante aktører.: QXL, Danauktion.net og Auc247.com.
QXL er ældste internetauktion for private i Danmark, og iflg dem selv også den største. QXL, er også testens absolut dårligste internetauktion. QXL, er et studie i hvor dårlig en god ide kan ødelægges bl.a af griskhed efter penge. Brugen af QXL kræver efter mange års brug, stadig stor tålmodighed af såvel sælgeren som af køberen. Et eks.: køber byder på en vare.: nyt vindue åbnes med besked om at bekræfte buddet. Efter at have bekræftet buddet, åbnes et nyt vindue, med en besked om man er overbudt - man kan så ikke byde mere. Den ENESTE mulighed for at byde mere kræver at man to gange skal klikke sig tilbage på "tilbage-knappen" i værkstøjslinjen. Hvorfor der ikke er et link på siden direkte tilbage til den vare kunden lige har budt på viser med al tydelighed, at det er en abekat der har ansvaret for brugervenligheden på QXL,. Beskrivelsen af førnævnte er kun een af rigtig rigtig mange dead-ends der forefindes på sitet.
Ca. 60 % af varene er frimærker.
Det koster kassen at benyttet QXL,.: upload af 300 auktioner, der (i testen) hver sælges for kr. 450.- vil koste brugeren, ikke mindre end kr. 13.500,00 (et billed pr. auktion)
QXL, har så mange skjulte gebyrer at selv garvede gebyrtyve ville kunne hente inspiration på sitet.

Een sølle bleg stjerne til gebyr-auktionen Qxl.dk
qxl.dkqxl.dk
Danauktion.dk kommer ind på andenpladsen. Danauktion.dk er en populær internetauktion med mange varer og mange tålmodige brugere.
Danauktion.dk har dog også problemer med brugerfladen, men det er små skønhedfejl i forhold til QXL
Ca. 65 % af varene er frimærker
Prisen for 300 auktioner à kr. 450,00 koster kr. 2.467,50 (incl et billede pr. auktion)
Danauktion.dk er meget langt hen af vejen et rigtig godt forsøg på en salgs-platform for den private "der selv vil".

Kun tre stjerner til danauktion.net
danauktion.netdanauktion.net

Auc247.com er den mindste i undersøgelsen af Danmarks bedste internetauktion for private. Auc247.com er den internetauktion der i undersøgelsen der score højst i alle test.: tilmeldning - upload af varer - køb af varer - afvikling af købet mellem parterne - brugervenlighed - prisen for brugen af sitet. - 300 auktioner à kr. 450,00 koster kun et fast årsgebyr kr. 300,00 (dog max. 30.000 auktioner om året)
Auc247.com er noget af det bedste der til dato har set dagens lys.
Alle fem stjerner til Auc247.com
auc247.comauc247.com
Klik på billed herunder for at komme til den absolutte vinder i testen
auc247.comfoto.: qxl.dk - danauktion.net - auc247.com
Nyhedsavisen Webdane.dk