forside
mandag den 15. oktober 2007(Gammel) Ny internetauktion.

BoFlot.dk

Den tidligere "økonomi"- lukket internetauktion herregaardsauktioner.com forsøger nu et come-back. Navnet herregaardsauktioner.com er barberet ned til det diskrete BoFlot.dk og de tidligere herregaardskompagnoner er skiftet ud med andre der har hang til at få deres friværdiejendomme udstillet på internettet.

BoFlot.dk
BoFlot.dk`s afdeling på Sjælland
Webdane.dk har valgt at kigge lidt på betingelserne for køb og salg på fupauktionen BoFlot.dk. Betingelserne ligner de gode gamle fra herregaardsauktion.com`s tid, men er dog tydeligvis blevet omskrevet til de nye kompagnoners moralkodeks. Ved at gennemlæse betingelserne ses med det samme en grov tendens til bevist og gentagende vildledning af forbrugeren.BoFlot.dk undlader flere steder at oplyse den faktiske pris ved køb og salg. BoFlot.dk oplyser konsekvens deres salær og gebyrer eksl moms, og det er på trods at alle vare sælges efter brugtmomsreglen, hvor momsen ikke kan fratrækkes. Det er direkte ulovligt og groft vildledende at oplyse priser på den måde.
Under afsnittet omkring salg af kunst skriver BoFlot.dk at køberen udover hammerslag mv også skal betale 5 % følgeretsvederlag til danske og visse udenlandske kunstnere for hammerslag mellem 0 - 310.567 kr - Det er grov svindel at forsøge at kræve følgeretsvederlag for beløb under EUR 300 ( ca. kr. 2.200.-)
Under "Generelle købskonditioner" stå at betalingen skal foregå til herregaardsauktion.com - Webdane.dk oplyser hermed at det tidligere herregaardsauktion.com blev lukket med et stort underskud og dermed ikke mere eksistere... ...så lad være med det.
Længere fremme i samme afsnit står skrevet, at alle varer indleveret til BoFlot.dk skal vurderes af herregaardsauktion.com`s eksperter - Webdane.dk skal hermed igen oplyses at herregaardsauktion.com er lukket med et stort underskud, og der derfor ingen eksperter findes.

Hvis BoFlot.dk`s ambitionsniveau ikke er så stort så kan de sikkert få "eksperthjælp" hos plattenslageren Troels Olierøv, Gauguin.dk, idet det formodes at erhverv og selskabsstyrelsen snart lukker fupauktionen Gauguin.dk på grund af rod i regnskaberne.

BoFlot.dk


foto.: BoFlot.dk
Nyhedsavisen Webdane.dk