forside

Lauritz.com i Norge også uden moral !

Grønnedal

Ordsproget i Lauritz.com`s afdeling i Norge må være;
Monkey see monkey do !
Lauritz.com`s afdelingen i Norge overtræder Washingtonkonventionen ved at sælge effekter fra total fredede dyrearter, uden at oplyse, at der kræves to CITES tilladelser; ...sælgeren skal have en export CITES tilladelse og køberen skal have en import CITES tilladelse til indførelsen, hvis effekten f.eks skal til danmark eller Sverige.
....Se varen her !
Lauritz.com`s dårlige moral spreder sig tilsyneladende som cancer rundt i alle hjørner af firmaets afdelinger.
Om den dårlige moral i Lauritz.com også afspejler de ansvarliges moral i deres private liv, må være op til netavisens læsere selv at bestemme.
Webdane.dk har tidligere beskrevet, at firmaet består af en flok griske gribbe der vil gå meget meget langt for penge... ...f.eks.sagen fra sidste år hvor Lauritz.com solgte meget store mængder designmøbler der stammede fra tyverier. Tyveri og hælerisagen fra sidste år efterlod rigtig mange spørgsmål om Lauritz.com`s moral. Lauritz.com accepterede at indleveren overhovedet ikke legitimerede sig.... ...indleveren af de tyvstjålne designmøbler kom efter salget og hævede sit provenu KONTANT...altså ikke noget med check eller pengeoverførelser... ...spørgsmålet er idag som dengang...var personalet selv dybt involverede. i "forretningen" ?...politiet har dog kun kunne bevise; Lauritz.com udbetalte store kontante beløb til bla. uidentificerbare personer.
Politiet har siden tyveri og hælerisagen haft et rigtig godt øje til firmaet....som Webdane.dk sidste år beskrev som Danmark største hælercentral.

Tupilakker + rå tænder
Nu har firmaet så slået sig ned på handel med effekter af total truede og fredede dyrearter.
Hvor langt kan Lauritz.com synke ?
Lauritz.com ved udemærket, at der noget der hedder Washingtonkonventionen...men det blæser firmaet på, så længe der er penge i det... ...er Lauritz.com tilsyneladende ikke til at stoppe.

Relateret link; Politi stoppede ulovlig handel...
Relateret link; Lauritz.com ligeglade med konventionen...
Relateret link; Lauritz.com medvirker til hæleri.....

Afstemningsresultat:

1252 har stemt i perioden 5 marts. - 6 april. 2004