forside

4. oktober. 2004 - Falske Rolex ure solgt på Gauguin.dk !

Falske Rolex Gauguin
Fup og fidusmagerparret Susanne Risom og Troels Olivero indrømmede forleden i Jyllandsposten at de personligt stå bag falske bud på deres fupauktion Gauguin.dk. Nu viser det sig imidlertid at samme makkerpar også i stor stil stå bag spredning af falske Rolex ure i Danmark.
Troels Olivero mistænkes for selv at stå for indkøbet af de falske armbåndsure i udlandet, for derefter at sælge dem på sin og Susannes fidusauktion. Politiet efterforsker iøjeblikket sagen, og har i den forbindelse afhørt fup og fidusduoen flere gange på adressen i Gentofte.

Makkerparrets hidtil største fupnummer med mærkevareure forgik d. 16. august 2004 KL 14:33:47, her lykkes det Troels Olivero og Susanne Risom at afgive så mange falske bud at en køber måtte af med
Kr. 95000.- for et værdiløst og falsk Rolex ur.
- Uret blev solgt under denne til lejligheden tillidsvækkende og flotte titel
"Astonishing beautiful custom made ladies Rolex watch"
og havde salgsnummer 26066
- efter afsløringen af dette svinske fupnummer blev salg nr 26066
og alle forgående salg med fupure
fjernet fra Gauguin.dks hjemmeside... ...hvorfor mon ?
Fjernelsen af data der vedrører salg af fupure , beviser, at makkerparret Susanne Risom og Troels Olivero desperat prøver at sløre et eller andet... ....måske hvor stor salget af fupure i virkeligheden har været.
Har du, eller kender du nogen der har købt et mærkevare armbåndsur på fidusauktionen Gauguin.dk ? ...det gør du sikkert ikke...
...men hvis du gør, så fortæl dem at de sikkert ejer et falsk armbåndsur.
Læs også:
Plattenslageren Susanne Risoms manglende evner til beskrive varer/objekter troværdigt.

webdane redaktøren