forside

10. apr. 2004
Helt lovligt at fortryde sit bud eller køb hos Lauritz.com.
Det er Lauritz.com der bryder loven
ved ikke at fortæller om fortrydelsesretten på 14 dage.

Fidusauktionens crime gallery

Hver dag året rundt bryder Lauritz.com groft købeloven ved ikke at oplyse køberen om de 14 dages fortrydelsesret der som minimum gives til alle borgere i EU som handler på Internettet (fjernsalg). Webdane.dk har tidligere beskrevet firmaerne Lauritz.com og Gauguin.dk som skrupelløse når det gælder om at bilde folk ind at de ingen rettigheder har.
Fidusauktionens crime gallery Webdane.dk har også tidligere beskrevet at firmaerne Lauritz.com og Gauguin.dk begge må betegnes som marskandisere idet de ikke er auktioner. Begge firmaer oplyser dog begge på deres hjemmesider at de er auktioner hvad der er direkte løgn og grov vildledning, altså fup og svindel: senest har starfuckeren Mette Rode fra Lauritz.com udtalt til pressen: jeg ved intet om antikviteter, samtidig skal hun afgøre tvister med kunderne om bla. antikviteter som ikke er antikviteter men spritnye vare med antikpatina.(læs kopivare (dem sælges der rigtig rigtig rigtig mange af hos Lauritz.com, uden det bliver oplyst))
Hvad rettigheder har du på nettet ?
Dine rettigheder som køber på nettet er helt klare !

14 dage fortrydelsesret - uden begrundelse overhovedet

Loven er helt klar Læs uddrag af loven her:
..........En af de grundlæggende rettigheder, som forbrugerne har, når de køber varer over Internettet, er retten til at fortryde købet i minimum 14 dage efter at have modtaget varen. Reglerne her- om fremgår af kapitel 4 i forbrugeraftaleloven, og kendskab til disse regler burde være en selvfølge for enhver internetvirksomhed. Da fortrydelsesretten er så vigtig, og da den ikke er noget værd, hvis ikke forbrugerne kender til den, består der en pligt for de erhvervsdrivende til på flere stadier i et aftaleforløb at oplyse herom. I dette afsnit omtales den pligt, der består for virksomhederne til at give oplysningerne sammen med de øvrige almindelige oplysninger, som altid skal være let tilgængelige på hjemmesiden uafhængigt af, om man er ved at foretage et køb eller ej. Derudover skal den erhvervsdrivende under selve aftaleindgåelsen gøre opmærksom på fortrydelsesretten, jf. af- snit 5.6, og endelig har virksomheden pligt til senest ved leveringen af varen at give tydelige oplysninger om fortrydelsesretten på skrift, jf. afsnit 7.4.
Webdane.dk anbefaler brugere af fidusauktionerne Lauritz.com og Gauguin.dk til at købe for et par tusindkroner hos hver af disse fidusauktionerne og så derefter fortryde købet.
Webdane har før opfordret kunder til at byde og så fortryde, det resulterede i to retssager mod Webdane.dk som dog vandt dem begge.
Webdane.dk er dog altid parat til igen i retten at latterliggøre både advokaterne og fidusmagerne bag dem.
Hvor svært kan det være ??

Er Lauritz.com og Gauguin.dk bevist dumme eller er de dybt åndsvage ??De 10 bud.
Grafik og Foto - Webdane.dk

Webdane.dk Logo
copyright webdane.dk