forside

9. marts. 2004 - Gauguin.dk i Viborg !

Gauguin  facade Viborg
Internetfirmaet Gauguin.dk har nu overtager lokalerne på Ærøvej 26 i Viborg efter et lignende firma Jydsk Internet Auktion i al hast har forladt adressen (Læs: smidt ud pga gæld) - Jydsk Internet Auktion nåede kun at afholde èn internetauktion på adressen, men efterlader sig alligevel en stor gæld, både til udlejeren af ejendommen + el,vand,gas,telefon og til et utal af mennesker der i god tro havde indleveret deres arvegods og lignende værdifuldt indbo til firmaet i den tro, at firmaet ville sende dem deres tilgode-
havende når deres vare var blevet solgt.
xx

Ejerne af den nye afdeling af Gauguin.dk i Viborg, Bjørn Baltser og Poul Erik Winkler er begge kendte og respekterede ansigter i kunst og antikvitetsbranchen. Både Bjørn Baltser og Poul Erik Winkle tror på, at internettet er vejen frem og glæder sig til at kommer igang.
Begge ved at en objektiv beskrivelse af varene er det must/krav brugerne/køberne har til varen der udbydes på nettet.
Afdelingen vil som den eneste have åben på søndage.
Som det fremgår af fotos har de nye ejere store problemer, med henvendelser i sagen imod plattenslageren Manfred Hansen og hans familie.
Firmaet åbner mandag d. 15 marts 2004 for indlevering af varer.
xx
Firmaet Gauguin.dk som nu har overtager adressen med de dårlige minder, er ikke uden dybe ridser i lakken. Webdane.dk har tidligere beskrevet hvordan Gauguin.dk (susanne risom) bevist har fupbeskrevet vare, med det helt klare formål at snyde og bedrage køberen.


webdane redaktøren