forside
Fredag den 6. april 2007Herregårdauktioner.: Grønlandica; havfrue udskåret i fedtsten.

x

Klik på foto for beskrivelse

Herregårdauktioner Online forsøger i øjeblikket at sælge noget der historisk set kunne være en sensation. >>Havfrue i fedtsten fra Grønland<< Fedtstensfigurer fra Grønland plejer ellers ligne ånder, dæmoner og lignende af symbolks betydning for inuitkulturen.
Herregårdsauktioner Online skriver at havfruens oprindelseland er Grønland, men ikke noget om alderen. Måske er havfruen en overset begivenhed i den Grønlanske kulturhistorie, måske var en havfrue den direkte årsag til at den virile Erik Den Røde gik i land nede i Sydgrønland omkring år 1000, hvem ved ?
Webdane.dk tror proviensen på havfruen er importeret airportsouvenir fra et varmere land, til direkte salg i turistshoppen på flyvestationen i Kangerlussuaq (Sønderstrømfjord) og aldren er ca. 1985 og udført i eller andet støbt materiale, (støberanden ses tydeligt på de ellers uskarpe billeder) der godt med en QXL`lers øjne kunne ligne fedtsten.

Det kan oplyses at Herregårdsauktioner Online søger og gennem det sidste års tid har søgt personale til deres syv afdelinger rundt i landet, krav til ansøgeren, kunne være.: god og livlig fantasi, erfaring fra andre onlineauktioner eks. QXL eller Lauritz.com vil være en fordel.


x
Den lykkelige online-Herregårdsfamilie - det er chefen der smiler.

Klik her for ledige jobs hos Herregårdauktioner
x
--0--


.


Foto.: Herregaardauktioner

Ansvarhavende redaktør: Allan Nobel, Indonisien