forside
tirsdag den 9. oktober 2007


Slået ud

Hvorfor smider Bengt Sundström håndklædet i ringen !

I årevis har kunderne hos fupauktionen Lauritz.com skulle lede efter reglerne om fortrydelsretten på hjemmesiden. Men efter upper-cutten på TV2 søndag aften har Bengt Sundström mandag meget overraskende nu valgt forsiden på Lauritz.com som stedet hvorfra brugerne af Lauritz.com direkte og uden søgen kan klikke sig direkte til den lovfæstet regel om forbrugerbeskyttelse i forbindelse med køb på internettet, - nemlig fortrydelretten på 14 dage.
Årsagen til Bengt Sundströms nye kundevenlighed skal nok findes i den stadig dalende omsætning og de faldende antal besøgende som præger fupauktiones hjemmeside.

nedturen

Lauritz.com har idag iflg. alexa.com under 10 % (se graf) af de besøgende de havde i begyndelsen af 2004. Det var i begyndelsen af 2003 nyhedavisen webdane.dk begyndte at skrive om fortrydelsretten. ( fortrydelsretten stammer helt tilbage fra september 2001) Dengang og op til slutningen af 2005 gad ingen af ejerne af fupauktionerne efterleve den ret. Næsten alle fupauktionerne efterlever i dag reglen. Men hvor der regler er der også huller, og hvis der ikke er huller i loven, så forsøges der med djævlens vold og magt at lave huller. Troels Olivero, Gauguin.dk er en af dem som hele tiden forsøger at platte sig frem, ved at opfinde egen regler. sidste påfund af plattenslageren Troels Olivero er at folk ikke kan få udleveret en købt vare uden de samtidig underskriver en erklæring hvori de fraskriver sig retten til fortrydelseretten. Myndighederne ser nu på den "opfindelse".
Webdane.dk mening om Troels Olivro nyeste påfund.:
Troels Olivero må betegnes som direkte dum, hvis han tror han kan sætte sig over den lov.foto.: alexa.com og webdane arkiv
Nyhedsavisen Webdane.dk