forside - Historie nr 1 - Historie nr 2 - Historie nr 3 - Historie nr 4 - Historie nr 5 - Historie nr 6

Krakket auktion starter nu internetauktion a la Lauritz.com !

Viborg Auktionen.  Viborg

Ny internetauktion !

Manfred Hansen den tidligere indehaver af den nu krakkede Ikast auktion, har i øjeblikket store problemer med afregningerne i Viborg Auktionen.
Viborg auktionens hjemmeside www.viborgauktion.com er den anden hjemmeside i Viborg auktionens korte levetid. (siden aug. 2003) Den forrige www.viborgauktionaps.dk blev hurtigt lukket pga manglende betaling til webmasteren. Viborg Auktionen der er under daglig ledelse af Henrik Black Hansen er tilsyneladende på randen af konkurs. Viborg Auktionen har udskrevet check der er kommet retur fra bankerne.
Da Viborg Auktionen er et APS er det kunderne; advokaterne, private rekvirenter og lign. der taber penge. Manfred Hansen og hans stråmands søn Henrik Black Hansen har sikkert haft en rigtig god jul, med rigtig mange julehilsner fra deres bank.
Viborg Auktionen.  Viborg
På adressen Ærøvej 26. Viborg fortæller teksten på bagsiden af en Faktapose, at Viborg Auktionen er ved at blive omstruktureret til en internetauktion. Mens Webdanes udsendte læste skriften på "det tar kun 5 minutter posen" ankom adskillige mennesker forgæves for at få deres tilgodehavende hos Viborg Auktionen. Der står også at tidligere indsættere vil blive kontaktet skriftlig. Den sidste der fik brev fra Hansen Duoen, fik tilsendt en dækningsløs check. Alle telefoniske henvendelser har ej heller kunne skabe kontakt til firmaet.

Hvor gemmer Manfred Hansen og hans søn sig ?
Viborg Auktionen.  Viborg
Svaret skal nok findes i Silkeborg. En e-mail til redaktionen fortæller at duoen har afluret Lauritz.com og Gauguin.dk fede fidus i at bilde folk ind, at de handler på auktion. Derfor er duoen tilsyneladende ved at oprette en internetauktion i Silkeborg.
Konceptet skulle være identisk med Lauritz.com og Gauguin.dk;
Nemlig at fuppe folk til at tro de handler på auktion. Auktionsloven giver nemlig ikke køberen mange rettigheder, med det gør fjernsalgsloven, som disse firmaer i købelovens forstand høre ind under...
...de giver køber 14 dage returret.
En af fordelene ved at sælge efter auktionsloven er at kunne fidusbeskrive og bevist undlade at oplyse om defekter og mangler.
En anden fordel ved internetauktioner er at man ikke behøver en auktionsleder. Lauritz.coms frontfigur fidusmageren Flemming H Poulsen, siger hver gang nogen brokker sig: "Nu er jeg altså auktionsleder, og det er hans opgave som auktionsleder, at tilse at auktionslovens bogstav overholdes" Denne fuldstændige latterlige påstand, bruger han kun til at fuppe folk til at tro han er ærligheden selv. Flemming H Poulsen må være usandsynlig dum, hvis han selv tro han er undværlig for Lauritz.com.
Manfred Hansen og søn har derfor regnet fidusen ud, de behøver ikke nogen auktionsleder for at drive en internetauktion.
Ved en normal/rigtig auktion skal der være auktionsleder tilstede i lokalet, og de koster jo penge, og det ved Hansen duoen godt...de skylder nemlig stadig penge til advokaten der var auktionsleder i Viborg Auktionen.
- * -
Webdane ønsker Silkeborg intenetauktion velkommen i klubben.

Til alle andre der ønsker at starte en internetauktion - kan webdane oplyse, at selvom du er dømt efter straffeloven for tyveri, hæleri, skyderi efter en helikopter, diamantsvindel for millioner af kroner og lign. ting der kan give en uren straffeattest - kan du bare starte en internetauktion.........
.....Bemærk at en uren straffeattest ikke skal opfattes som en betingelse for at lave en internetauktion, men det er påfaldende, at flere af dem der driver internetauktioner idag kan kædes sammen med fup og fiduser.

Fortryd dit køb hos Lauritz.com eller Gauguin.dk