forside
Fredag den 4. maj 2007


ring Rubinlæber ring

Vurdering kr. 629.850.00,- - Hammerslag kr. 32.000.00,-


Ejeren af Gauguin.dk, den CD-rom certificeret gemmolog Troels Olivero - Har efter afsløringen af hans plat og svindel i forbindelse med hans salg og ikke mindst hans import af falske Rolexure - nu også slået sig ned på det lukrative marked for skrotældestene.
Hammerslag kr. 32.000.- for en fingerring monteret med en rød sten. Den røde sten kaldes under beskrivelsen en rubin, et uddrag af beskrivelsen kan læses her på linket.: ""7.27 ct...meget smukke, meget sjældne og meget elegante og helt i verdensklasse fingerring mv" Beskrivelsen indeholder også oplysningen om at en dansk gemmolog har vurderet fingerringen til kr. 629.850,00.- Hvem denne danske gemmolog er, oplyses der intet om. Da ejeren af Gauguin.dk af navn, udseende og specielt hans småfede, kvabsede og lave kropsbygning mest af alt ligner en italiener med for meget hud i nakken...
...kan han jo ikke være den danske gemmolog, der har vurderet en ganske alm. halvrød rubin til kr. 629.850.00,- om den danske gemmolog også har den "fine" CD-rom uddannelse som Troels Olivero har, vides ikke.
At vurderer noget til over en halv million og så sælge for 32.000.00.- er ren plat.
Check verdensmarkedspriserne på "rubiner" her

Tilbud
Webdane.dk kan helt ekstraordinært tilbyde en NO HEAT rubin på ikke mindre 21.65 carat - til kun kr. 1.200.-
og eller et
CD-rom kursus i gemmologi med printbart GAL-E-diplom for kun kr. 850.- (bemærk udgift til personfoto og laminering skal du selv afholde)
Efter den bestået CD-romprøve kan du skrive GAL-E gemmolog på dit visitkort.


Ruby kiss
Det er ikke kun i Danmark der grovsvindles på internetauktionerne - klik på foto


Foto.: Gauguin.dk m.fl
Ansvarhavende redaktør Allan Nobel, Java, Indonisien