forside
Tirsdag den 8. maj 2007...den gik dog ikke denne gang.
...Lauritz.com havde igen besøg af politiet.

Klik for link

Klik på foto for at se linket hos lauritz.com

Haps haps haps sagde det i går da politiet var på uventet besøg i Lauritz.com`s headquarter for plat & svindel.
Politiet "tog" i går tre styk kaskelottænder, idet der ikke i forbindelse med netsalget var indhentet de nødvendige tilladelser fra Skov & Naturstyrelsen
En tilladelse til salg af kaskelottænder kan kun fås når helt bestemte betingelser er opfyldt.
Lauritz.com forsøgte altså igen at svindle sig til profit ved at sælge dele fra truede og total fredet dyrearter. Forsøget beviser igen helt klart at Bengt Sundstrøm er farlig for sine omgivelser. - han er ligeglad med alt og alle - han har forlængst set fidusen i handel med falske malerier, tyvekoster ad libitum og massive og gentagende overtrædelser af Washingtonkonventionen.
Om Bengt Sundstrøm sutter på en vis del af de mandlige politichefernes legeme for at ikke de straks lukker butikken vides ikke.

På forsiden af Lauritz.com ses en reklame for "hamrende gode hammerslag" - under den platte overskrift ses et bredt udsnit af ting som Lauritz.com påstår de har solgt til "hamrende gode hammerslag" - Webdane.dk er dog vidende om at den Grønlandske husflidssamling af tupilakker som blev "solgt" i begyndelsen af april aldrig blev solgt i virkeligheden idet ejeren (indsætter) eller en af dennes venner fupbød tupilakkerne op til priser der aldrig tidligere er set i Danmark - Samtidig med fupnummeret kom både Skov & Naturstyrelsen samt politiet ind i billedet fordi der ikke var indhentet tilladelse til netsalget.
Faktum er altså.:
"Hamrende gode hammerslag" er løgn fra den ene ende til den anden ende...
...eller på dansk.; ren plat og svindel.
Hvem driver værket ? - såment en fupmager !--0--


.


Foto.: lauritz.com - manipuleret af webdane.dk


Allan Nobel, Jakarta, Java, IndonisienAnsvarhavende redaktør: Allan Nobel