forside
Onsdag den 3. november 2007Troels Olivero stævnes igen for import af falske Rolex ure

LOST IN INSULT

Plattenslageren Troels Olivero, Gauguin.dk skal den 28. marts 2008 møde op i Højesteret til en påstand om erstatning til Rolex m.fl på min kr. 500.000.00 for sin andel i import af falske Rolex ure til Danmark. Hvor mange falske Rolex-ure plattenslageren Troels Olivero har haft i hænderne gennem tiderne vides ikke. Denne sag omhandler kun to Rolex-ure, det ene, et Rolex Ladies President Date Just with sapphire/diamonds, der, hvis det var ægte koster ca. kr. 290.000.00 - Olivero betalte kr. 22.000.- for sit falske.
Da Troels Olivero ikke har "evner" nok har han bedt taberadvokaten fra Enrum Advokaterne Carl-Erik Nielsen om at bistå sig. Taberadvokaten Carl-Erik Nielsen har som navnet siger en stribe tabte sager bag sig. Hvorfor Olivero hyrer en advokat der helt sikkert vil tabe en oplagt vindersag, vides ikke. En vindersag fordi Troels Olivero selv mener han er troværdigheden selv, så hvorfor hyrer en taberadvokat til at tale sin "vindersag" ??
Troels Olivero Troels Olivero Troels Olivero
Selvom ovenstående Rolex ur er falsk og solgt på Gauguin.dk for kr. 96.000,00 er det ikke en del af sagen mod plattenslageren Troels Olivero. Men uret er skyld i at myndighederne straks holdt luppen over Gauguin.dk, og straks sagde det haps haps.

Weddane.dk ønsker hermed svindleren Troels Oliveo og hans taberven en god tur i retten.Allan Nobel - Indonesien


foto.: gauguin.dk
Nyhedsavisen Webdane.dk