forside

Lauritz.com garanterer ikke for funktionaliteten !
Hvem gør så ? ....det gør fjernsalgsloven !

Ure uden urværk

Lauritz.com løber fra deres ansvar når de "over en bred kam" påstår at firmaet ikke har noget ansvar for funktionaliteten af de vare de sælger på deres hjemmeside.

Hver dag sælger Lauritz.com ting som er bevist fupbeskrevet, ved ikke at oplyse om fejl og mangler.
Når kunderne gør opmærksom på de fejl og mangler de finder på tingene de har købt hos firmaet....siger personalet næsten altid sådan nedladende: så må du jo heller hyre en advokat.
For ikke lang tid siden købte en af netavisen Webdanes.dk trofaste læsere et konsolur hos Lauritz.com....det viste sig at konsoluret manglede urværket....og var det ikke fordi kunden var en stor kraftig mand der formåede at råbe rigtig mange og beskidte ord lige ind i fjæset på af Lauritz.com utrolige mange fupbeskrivende ansatte...havde han nok ikke fået sine penge retur lige med det samme.
Turde du købe dette rolexur for kr 15000.-...
...plus danmarks højeste købersalær uden garanti ? Ur måske uden urværk

"Lauritz.com garanterer ikke for funktionaliteten"

er en af rigtig mange grunde til at Lauritz.com ALDRIG nogensinde vil komme i nærheden af det eftertragtede E-Mærket som giver internetkøberen tryghed og garanti.

E-Mærket er opstået netop pga firmaer som Lauritz.com`s
dårlige (læs: beskidte) moral og uvilje til at følge købelovens bestemmelser.
Webdane.dk vurderer at fidusauktionen Lauritz.com i sådan grad underminererer troærdigheden til internettet, at der fra politisk hold bør gribes ind overfor fidusauktionerne.


Webdane redaktøren