forside

Yellowbase are best, forget the rest Yellowbase.dk danmarks billigste og bedste onlineauktion.

Forget Lauritz.com Lauritz.com danmarks dyreste og dårligste onlineauktion.

Yellowbase are best, forget the rest
Internetauktionen www.yellowbase.dk er et mønstereksempel på hvordan en internetauktion kan afvikle i tusindevis af kunsthandler uden nogen reklamationer af nævneværdig art.
Internetauktionen Yellowbase.dk kender ikke begrebet "hammerslagsgebyr" eller "opbevaringsgebyr" Yellowbase.dk har også markeds laveste auktionssalær på kun 15% til køber. Hos Lauritz.com skal køberen ud over auktionsalær på 20 % i salær også betale et hammeslagsgebyr på 25.- kr. og et opbevaringsgebyr på 200.- kr. hvis varen ikke er betalt inden 72 timer.
Herunder to eksempler på en handel der betales henholdvis fire eller otte dage efter hammerslag:
1.
Lauritz.com Yellowbase.dk
Hammerslag
1000.-
1000.-
Salær
+ 200.-
+ 150.-
Hammerslags-
gebyr
+ 25.-
+ 0
Opbevarings-
gebyr 4 dage
+ 200.-
+ 0
At betale
efter 4 dage
= 1425.-
= 1150.-
Opbevarings-
gebyr 8 dage
+ 200.-
+ 0
At betale
efter 8 dage
= 1625.-
= 1150.-
Omkostninger
%
efter 8 dage
Lauritz.com

62.5 %

Yellowbase.dk

15 %

2.
Lauritz.com Yellowbase.dk
Hammerslag
250.-
250.-
Salær
+ 50.-
+ 37.5.-
Hammerslags-
gebyr
+ 25.-
+ 0
Opbevarings-
gebyr 4 dage
+ 200.-
+ 0
At betale
efter 4 dage
= 525.-
= 287.5.-
Opbevarings-
gebyr 8 dage
+ 200.-
+ 0
At betale
efter 8 dage
= 725.-
= 287.5.-
Omkostninger
%
efter 8 dage
Lauritz.com

190 %

Yellowbase.dk

15 %


Lauritz.com dyrestLauritz.com dyrestLauritz.com dyrestyellowbase billigstyellowbase billigst
Lauritz.com har Danmarks dyreste købsomkostninger !
Hvad giver Lauritz.com køberen for de 190 % i ågersalær over otte dage, udover en som regel fejlbeskrevet eller direkte fidusbeskrevet vare ? Svaret på dette spørgsmål; er så negativ og kvalmende, at svaret undlades i denne arktikel.

Hvilken service får køberen for sine 15 % hos yellowbase ? Til dette spørgsmål svarede Poul Erik fra yellowbase.dk til webdane; Citat "Hos os kører det måske lidt omvendt end hos andre. Vi tvinger ingen til køb. Vi rykker dem automatisk en gang ugentligt, og hvis de efter en måned eller to ikke vil have deres vare, så sletter vi auktionen, og starter nummeret igen. Vi oplyser sælger om den politik, og det er ikke noget problem. Ingen kan rigtig finde ud af om det er brugt handel imellem private, eller hvad det er rent lovmæssigt, så vi vælger den bedste lov for køber, retten til at undlade sin handel ved ikke at betale. Hvis en sælger finder det problematisk, ja så fravælger han os, men det er nu sjældent, selvom det sker. Omvendt ønsker vi ham ikke, hvis ikke han forstår at loven og tvivlen i den, må komme køber tilgode. Vi undersøger tingene grundigt inden de ryger på, og tager ikke nogen chance, så hellere undvære varen. Vores people to people kører fint, der har været et par brokker, men dem har vi mæglet i, så både køber og sælger er tilfredse. Det har været noget med at farverne ikke passer, og hvis sælger ikke har oplyst det, så holder vi på skillingerne til de har fundet en løsning, og gør de ikke det, så må auktionen jo gå om. Jeg ved ikke hvorfor andre er så bange for det, lad dog varen gå til salg igen, hvis altså den er i orden. Varen er vel undersøgt på forhånd og god og fin, så hvad er problemet ? Meningen er jo ikke at sælge skidt og kanel for høje priser, men at sælge reelle varer til rette priser. Det er vores opgave, at sørge for at både køber og sælger er tilfredse, thats it."
redaktøren webdane

Webdane siger yellowbase.dk are best, forget the rest.
Yellowbase are best, forget the rest